Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,menil som manzelke sam na 1007cke predne pruziny a loziska  po nahodeni na auto vsetko OK ale po cca 200km zacalo pri otacni volantom trhat pruzinou (brnivy zvuk) na oboch stranach.Zlozene to bolo presne podla toho ako som to rozobral,ulozenie dole na tlmic zapadnute ako ma a v karoserii hore to je tiez na pohlad osadene dobre lebo tam su na salke tie stuple ktore sa nedaju ani inac zatocit.Nemate niekto nejaku radu co to moze sposobovat.Ked ma niekto moznost dat obrazok ako to ma vyzerat original zlozene lebo to mozno niekto zle zlozil predomnou ked menil tlmice.Dakujem za pomoc.

Odesláno

Dakujem pekne za obrazok. Teraz som si potvrdil ze zlozene to je dobre, nebol som si isty ci medzi miskovu oporu a pruzinu nepatri ese to ulozenie na pruzinu ako je na tlmici.Tak teraz neviem kde je chyba.

Odesláno

To vazne nikto nevie kde je chyba? To budem zase musiet skocit na navstevu do servisu ale to uz viem odpoved (rozobrat a cele skontrolovat).

• O 2 týdny později...
Odesláno

To vazne nikto nevie kde je chyba? To budem zase musiet skocit na navstevu do servisu ale to uz viem odpoved (rozobrat a cele skontrolovat).

Odesláno

u 406 se např u výměny ložisek za od fa Monroe , do 100km objevilo to same a bylo to chybou ND , tz zkusil bych znovu zkontrolovat ložiska v horním uložení tlumiče .

Odesláno
V 23. 6. 2016 at 22:45, OK406 napsal:

Toto je v servis boxu:

jak poznat která strana pruziny patří  nahoru a která dolů?? partner 97 značku na pruzine jiz nenajdu...jedna strana více sedí do misky tlumiče druhá strana méně...diky moc

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bol som v servise a odpoved ako som cakal, pokial sa to cele nerozoberie tak mi viac nepovedia lebo taketo auta sa v servisoch objavuju malo. Horne ulozenie je ako nove a vola ziadna lozisko tam drzi pevne. Pruziny som daval Monroe a aj loziska. Pruziny su osadene farebnou znackou dolu. V servise povedal ze take trhanie byva niekedy ked je zadrety tlmic ale to su povecine tlmice vytecene a nefunkcne. Moje tlmice su bez znamok vytecenia a aj ked ich skusal tak povedal ze su v pohode.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...