dany913 Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Zdravím, potreboval by som vybrat palubnu dosku z 508cky, nevie niekto kde to može ešte dražat,všetky skrutky co boli vyditelne som vybral, drzi to iba niekde pod oknom a neviem či to je len na klipoch alebo este nejake skryte skrutky.spodnu časť mam uvolnenu drži to len v strede a pod oknom. Za rady dakujem Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. červen 2016 Odesláno 13. červen 2016 Nebude to drzat este pod stieracmi zo strany motora? Citovat
dany913 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 Tam som nenašiel nič. Len v strede je taka hlinikova konzola pod palubkou a neviem či ma isť aj to spolu von, alebo zvlašt,tam drži cely volant a je dosť kablou tam popremotavanych. Citovat
čivava Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Zdravím mám úplně stejní problém nemůžu sundat přístrojovou desku pořat drží vzadu je to jak přilepení nevím co stím potřeboval bych poradit Peugeot 508 rok 2011 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.