Luis Vostřel Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Co si myslíte o svaření předního nárazníku ? Mám ho ruplý přesně uprostřed a teď přemýšlím, jestli se vyplatí dát ho svařovat. Bude to pořádně držet ? Nebo mám radši koupit použitý, neprasklý ? Barva mě moc netrápí, stejně chci dát celé auto do fólie. Díky za názory Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Kam by jsi to Luisi chtěl dát? Nebude to jenom o svaření, ale i o vykytování a přebroušení. Citovat
P607Olda Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 (upraveno) Záleží na mnoha okolnostech: - zda máš někoho, kdo to levně svaří - např. jen zezadu, protože zepředu přijde fólie - zezadu to můžeš svařit sám - zda máš možnost sehnat nárazník z vrakáče - jaké máš nároky na kvalitu výsledku Moc peněz do toho nedávej, přeci jen je to už starší auto. Mám tím na mysli i fólie - tuning. Pamatuj, že každou vloženou tisícovkou do "vylepšení vzhledu" cena auta klesá o tuto částku. Upraveno 6. červen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Luis Vostřel Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 No tak to vypadá na svaření od kamaráda a fólii chci dát z toho důvodu, že mi celopolep udělá profík pouze za cenu materiálu, jinak bych se na to vyprdnul Citovat
Luis Vostřel Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 A kytování a broušení neni problém, to umím sám, řekl bych dobře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.