Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hehe.. VIP mi prislo podle fotek, ze Bazar MonteKarlo hadr... ta ruzova na tehc boudach a zpusob, jak to je tema panelama obouchany rika ledacos. 

Par poznamek k tomu autu u Stepanka... plasty v kufru zevnitr poskozeny, stolecky na zadech prednich sedacek taky. v tom aute nekdo vozil tvrdy naklad a moc to neresil. (mam podobny poskozeni, sem tam v aute vozim treba drevo... jenze moje auto stalo ani ne polovinu). Sedcka ridice hodne poskozena (poskozenou ji sice maji vsichi, ale takhle moc.... ) volant ma na sobe nejaky aftermarketovy hnusny potah a pedaly jsou oslapany nahladko... To auto IMHO utrpelo dost nesetrne zachazeni a stavu tacho bych moc neveril. Motor se podle fotky pokusili umyt (coz u Eurovanu jde blbe, protoze se k nemu moc nemuze... tak aspon napatlali nejakym prostredkem viditelny plastovy dily). Za ty prachy teda nevim no... 

Kdyz jsme shanel auto, byl jsme u Stepanka na jedno se podivat... hned priznali, ze je praskly jedno zadni svetlo a sviti kontrolka pytle (to bych asi neprehlid). Pri otevreni auta priznal, ze levy zadni soupacky nejsou otevrit zvenci klikou ale jen dalkou... a proto je to aut tak pekne levny (asi 70 k).... na olejem oblemcany IK v miste, kde se na nje napojuje hadice od turba jsme si musel prijit sam (a to narozdil od vrsku motoru neumyli, i kdyz to bylo clekme pristupny), takze jsem ani nezkousle nastartovat a zas jel.... 

H. 

Odesláno (upraveno)

Drahý. Já mám prostě asi od doby co jsem sehnal 135 tkm za 135 tKč devítiletý v superstavu a nevybydlený jiný měřítka nebo co.

Máš smůlu že ti "nevoní" Lancia a neříkám to proto že ji sám mám. Ta v tom Gamacaru tak nějak odpovídá .... 240 tkm za 87 tKč .... a myslím že na 80 by slevili.

Za 165 tKč (Štěpánek) by 807 měla mít namotáno tak do 150 tkm, řekl bych ....  nebo obráceně s tímhle nájezdem (jemu odpovídajícím stavem) by měla být tak za 100 - 120 tKč podle toho jaký to za sebou má doložitelný servis. Ty kilometry budou na osm let asi poctivý,

Jen tak mimochodem 807ček v naftě ročník 2008 se za poslední tři roky prodalo cca 10 průměrně za 153 tKč při průměrném nájezdu necelých 100 tkm a v bazaru stály v průměru 10 týdnů. S obdobným nájezdem (200 a 210 tkm) to bylo za 130, resp. 140 tKč. Jedna z Německa, jedna z Belgie.

Za "Štěpánkovu" cenu se prodaly ve stejným období stejný auta tři, jedno mělo 130, druhý dvě 140 tkm.

Tak počítej.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Pokud nefunguje automat na svetla

ať mě kdyžtak znalejší opraví, nicméně domnívám se, že to je funkce, kterou též řeší modul COM2000, což je investice asi 5 kKč za použitej

Odesláno

Hledam měsíc. Zkouším 48h. :-D

No dotoho mam deti nemocny.Nemam klid na hledani.Bude to znit amatersky ale pokaždý jsem prijel kouknul koupil. Hold Štěstí. NAIVNI

Mate nekdo zkušenosti s autorizakem Peugeot Domanský Českobrodska. Chtěl bych tam udělat předkupní prohlídku.

Odesláno

Já razím teorii levné auto z pěkným kabátem a poté dát vše nové.Drahá auta se nevyplatí hned dát rozvody ,olej atd... a co vstřiky,spojka :myslim

a stejně neví člověk co a jak je staré či jeté.Já mám na autě vše nové a cena nepřesáhla 120tis..Kup auto za 70tis..,80tis... dej do oprav a máš auto pro vnuky.

Odesláno

Tak to beru taky ale kde sehnat euro 4 za ty prachy. Euro 3 v Německu prestali vyhovovat do měst tak to natahali naši překupnici levně sem.

Hold mam velký nároky :-(

Ted sem týden v práci tak mužu hledat na netu.

Odesláno

Sem to nevydržel a byl ještě na jednom :-D c8. Hrůza na prvni pohled. Rovnou jdu po velkým.tech. Po vtelefonu na STK (už tam mám operatorku na emisní normu) euro 3 a hlavně 8 sedaček(žádná variace)v autě 5. Prý evidenčka ok ale Stk ne. Chce se mi zvracet. Nechám si dovést a překvapit se.

Odesláno

Taak a je to doma.

VIPka jméno mé. :-D

2.2 hdi 125kw am6 r.2008

Servis:

-rozvody, filtry, olej, palivo,

-převodovka kontrola

Problémy:

1/ naklápění xenonu

2/ ostřikovače světlometů

3/ štitek VIN na prav.dveřích

(Neděla někdo kopie?).je trochu ošoupany

Odesláno

Ten stitok moze byt velky problem na stk a original je dost drahy

Original 5000Kč. Teda pokud sedí originalita včetně jednotek airbagu a 1000 dalších věcí. Jinak ho stejně nedostanu.

zítra hodím foto. část je umazaná. Myslel jsem ,že je důležitý pevný štítek a ne nějaká nálepka  :(

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dovolím si vlepit svůj dotaz do tohoto vlákna ;) (jsem tu novej tak nechci hned něco zakládat)

Také zvažuji koupi 807, našel jsem tuto http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/807/16720441?goFrom=list

S LPG problém nemám, naftu nechci. O modelu 807 jsem nějaké to info na netu našel, ale na ten motor moc informací né, proto jsem tu. Otázka zní, je motor 2.2 16V benzín dobrý, nač si dát před koupí pozor (nějaké specifikum :myslim ) také by pomohla nějaká osobní dlouhodobá zkušenost někoho zde. Zatím jsem jsem byl od toho vozu spíš odrazen, ale ta velikost a ten prostor..........

Předem děkuji. Kuba

Upraveno uživatelem JakubS
Odesláno

Zatím jsem dostal jen jedno info, že to není dobrá volba - ten motor + lpg. Jak jsem psal, hledám nějaké osobní zkušenosti. Bohužel jsou motory které nejsou dobré, když jsem před lety hledal Vel Satise , chtěl jsem 3,0 dci, ale  nakonec to vyhrál 3,5 V6 benzín, právě díky informacím od vlastíků. A teď mám v merku ten 2,2 16V tak hledám info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...