Guest Scratch Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 aneb, konecne jsem tu zahadu tohoto fora rozlustil, Tomas ma bratrance, akorat na matrice mu to damy trosku zkomolily :D Aneb, s kym se nepotkas Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 Mno až na ten drobnej detail že moje příjmení není Stíblo nebo Stibto .... Ale pokus dobrej, tleskám. Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. květen 2016 Odesláno 5. květen 2016 To už mi asi nikdy nikdo neodpáře tak díííík Peťo Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 taky už se mi jednou kdysi stalo,že jsem tě oslovil Stýblo,ale to už je dávno odesláno z Lumie to jsi na mě hned vytáhl sukovici Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Stane se Jinak jen připomenu, že mám nick podobně jako třeba ChouLu sestaven z kombinace 4 prvních písmen příjmení následovaných 2 písmeny z křestního - to je v podstatě jediný důvod, proč mě namíchne, když to někdo komolí Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 však já vím Tomáši,dělá to hodně lidí,že si takle dělají nicky odesláno z Lumie Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Stane se Jinak jen připomenu, že mám nick podobně jako třeba ChouLu sestaven z kombinace 4 prvních písmen příjmení následovaných 2 písmeny z křestního - to je v podstatě jediný důvod, proč mě namíchne, když to někdo komolí Vidíš to - kdybys byl třeba Medvědem, nikdo by Ti nick ASI nekomolil (jen by ses jako kdysi já mohl dožít toho, že Ti přijde poměrně důležitý dokument adresovaný na Miroslav Medvěd Svoboda a pošta Ti ho odmítne vydat, páč toho Medvěda nemáš v občance. To pak byla celkem hoňka stihnout ho úřednímu šimlu předat v termínu ...) Citovat
Péťa Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Kamarádka měla psa, "Berger de Brie Briard Agbar z Noramaru" (nebo tak nějak). Když se odstěhovala z Kostelce do Hradce, tak jsem mu poslal poštou balíček piškot na adresu: Velevážený pes Berger de Brie Briard Agbar z Noramaru ............ ... Hradec Králové A došlo to Ale ještě před rokem 1989... Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2016 Odesláno 6. květen 2016 Péťo - ale ten dokument měl zásadní vadu v tom, že byl poslán DOPORUČENĚ a tudíž jsem si ho na poště MUSEL vyzvednout s občankou ... Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Zásilka se vrátila do Brna, tam ji dotyčný vyzvedl, předal řidiči Student Agency a já si ji vyzvedl na Florenci ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 V tom pripade ja bych byl Prchaji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.