Antoan80 Odesláno 13. červen 2016 Autor Odesláno 13. červen 2016 Napajanie odmerane cez 12V ked som tam dal baterku z nabijacky. Ostatne som prepipol voci kostre(v poriadku) voci pin 50 ( v poriadku) Mne je uz do placu z toho. Vcera som tam dal uz 3 ventil a nic. Vobec nestartuje. Ani snahu odpalit. Ani tuk. Citovat
krtek 2 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 (upraveno) to musis merat skusackou nie merakom ,ked mas len merak tak meriat napajanie ventilu ale so zapojenym ventilom ale aj tak je lepsia skusacka ta ti odhali prechodak na kabelu multimeter casto nie ak merias so zapojenym ventilom a ventil je v klude(neaktivny) tak musis na oboch kabeloch nameriat 12 voltov chce to napichnut na dia a sledovat co robi rj s drv ci tam ukazuje percenta otvorenia alebo co vlastne s tym je, sledovat tlak v railu ci tam je vobec tlak ci neni Upraveno 14. červen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
vladosr Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Ani snahu odpalit. Ani tuk. Hdi...zvykne sa potocit klukov ....nastartuje a vrci...... nie , ze sa uz akoze ozyva daky ten valec...tak podrzim este klucik dalsich 10s a uz idem na 2valce a po dalsich 10s sa udrzi aj bez startra...len pedal na podlahe.... Citovat
Antoan80 Odesláno 14. červen 2016 Autor Odesláno 14. červen 2016 Zapojeny neviem ako odmeram je tam velmi zly pristup. Idem to premerat ziarovkou ako som mal poradene a vysvetlene. Ja vybyjem skor baterku ako natocim auto a to by som podrbal starter. Potrebujem rady alebo postup co dalej lebo bude 2 dni vypnute forum. Alebo mi poslite na mail Antoan80@azet.sk Telefonne cislo cez SZ poslem. Mozem volat neobmedzene. Len auto uz stoji 4 tyzden. Citovat
vladosr Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 kym nebudeme mat jasne odpovede , tak sa dalej nedostaneme...... zly pristup....ved nemusis davat konektor na ten co je na cerpadle....mas druhy, ohmicky ok...zapojis otocis si do pristupnej polohy a merias.... caka sa len na teba... Citovat
Antoan80 Odesláno 14. červen 2016 Autor Odesláno 14. červen 2016 Zle je ze robim 12tky a chcem odist lebo nic nestiham ale nato zas potrebujem auto. Do hodiny tu dam co som nameral. Neviem ci su ohmicky v poriadku. To len ze ich porovnam namerane hodnoty. Som nevedel ze to mozem premeriat aj na nenamontovanom ventile. Citovat
krtek 2 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 (upraveno) no ked naskoci to dvojrele (vo vnutri su dve relatka ) jak sa ttu uz pisalo jedno rele cerpadlo a druhe prave pre ten ventil a dalsie veci takze ak to rele naskoci musis na konektore drv mat 12 v na jednom pine oproti kostre vozidla (nie tomu druhemu pinu)v rozpojenom stave Upraveno 14. červen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Antoan80 Odesláno 15. červen 2016 Autor Odesláno 15. červen 2016 (upraveno) Namerane 12 V oproti kostre na pripojenom ventile. Vyskusal som to na oboch ventiloch co nemam namontovane. Premerané 2 rozdielnymi žiarovkami a pekne svietia po zapnutí kľúčika,žiadny náznak úbytku že by blikali. Čo treba dať premerať či zistiť na diagnostike? Ozvite sa niekto. Dík Upraveno 22. červen 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
Antoan80 Odesláno 12. červenec 2016 Autor Odesláno 12. červenec 2016 Takže bolo zlé vysokotlakové čerpadlo. Nedávalo potrebný tlak. Citovat
mirenkoo Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 (upraveno) V 12/07/2016 at 14:32, Antoan80 napsal: Takže bolo zlé vysokotlakové čerpadlo. Nedávalo potrebný tlak. A co stalo neve cerpadlo? Nestacilo ten DRV ventil vymenit? Upraveno 13. červenec 2016 uživatelem mirenkoo Citovat
Antoan80 Odesláno 13. červenec 2016 Autor Odesláno 13. červenec 2016 (upraveno) Nedávalo potrebný tlak tak auto nešlo naštartovať. Ventil som mal pôvodný, nový kúpený v auguste a od synovca ešte požičaný. Takže sme vyskúšali 3 ks ventilov. Potom starosti s čerpadlom čo som kúpil jazdené ale to mám inú tému a už vyriešenú. Kúpil som jazdené za 55€ , nové viem zohnať od cca 300€, Bosch cca 450€ Upraveno 14. červenec 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
Antoan80 Odesláno 23. srpen 2016 Autor Odesláno 23. srpen 2016 V 6. 6. 2016 at 19:29, vladosr napsal: pristup je tam v pohode... ked namerias problem , tak ano budes musiet ist po vazbe...to stale , ale nevieme..... hore som ti to napisal...myslel som , ze uz das daku odpoved.... mas dva drv ..odpor 1 je.... 2 je.... konektor drv pin 2 svieti ziarovkova skusacka po zapnuty klucika ?...... ak ano mas tam 12 v , drot je ok a neopiera o kostru.... pin 1 uz len ohmetrom , voci jeho koncu ,/ecu pin 50 / co som ti tiez hore uviedol a aj voci kostre..... tot vse cca 15 min prace , po celedennom zhone... chcem sa opýtať, keď na pin2 kábel druhý na - baterku žiarovka svieti. to je dobre že? a keď dám na pin1 kábel a na baterku + má svietiť alebo nie? alebo je to úplna kravina takto merať? Niekde v kabeláži bude problém ale neviem kde a nemám ani autoelektrikára kde zohnať. Citovat
venco Odesláno 3. říjen 2023 Odesláno 3. říjen 2023 Dobrý deň tiež mám taký problém ale mne to na ten sprej chiti meraný tlak na čerpadle s tlakomerom na pneumatiky ukazuje pri štartovani 4.5 a na rampe 0 z rampi trochu nafty s bublinkami tlak žiadny na čerpadle 4.5 žiadny vzduch tak neviem kolega mi vravel ak je zle čerpadlo že dáva slabší tlak tak sa ani neotvorí regulačný ventil na rampe je to tak alebo nie aký má bit tlak na čerpadle teraz neviem či je zle čerpadlo alebo regulátor na rampe Citovat
ferinko2 Odesláno 3. říjen 2023 Odesláno 3. říjen 2023 Venco,tlak na výstupe z vysokotlakového čerpadla je v stovkách barov......a ty to meriaš tlakomerom na pneumatiky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.