Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A k čemu to je dobré? 

Je tam dvouvlákno 21W = denní svícení a 5W = obrysovka 

Podle mě není důvod žhavit obě vlákna naráz. Žárovky to dlouho nevydrží.

Odesláno

Myslím, že se v tom úplně neorientuješ. Tahle žárovka 21/5W, pokud je v palubním PC a na páčce nastaveno, po nastartovaní zajišťuje denní svícení pomocí silnějšího 21W vlákna. A svítí samotná. V momentě přepnutí na páčce do polohy obrysovek/potkávaček (nebo pokud se aktivují světla automaticky dle senzoru) se přepne na svícení slabším 5W vláknem a svítí společně s ostatním osvětlením.

Zkus se podívat do menu PPC, jestli tam nemáš volbu denního svícení a zkus ji zaškrtnout. Vím, že spousta 308 měla aktivované denní svícení ve verzi "svítí předek i zadek" místo toho, aby svítily jen tyto přední žárovky k tomu určené.

Odesláno

Na packe nemám polohu auto.Keď nastartujem páčka je v polohe nula a zapnú sa mi automaticky predné stretávajú+parkovacie 5w.Keď dam páčku do polohy parkovacie tak svietia iba 5w parkovacky.

Odesláno

Jasně, to je to, co píšu. Máš aktivované denní svícení "po staru" pomocí potkávaček. Musíš to zrušit a aktivovat denní svícení pomocí toho 21W vlákna ;) Buď najdeš volbu v menu PPC, nebo to uděláš přes DIAG ;)

Odesláno

Máš aktivované denní svícení "po staru" pomocí potkávaček. Musíš to zrušit a aktivovat denní svícení pomocí toho 21W vlákna ;) Buď najdeš volbu v menu PPC, nebo to uděláš přes DIAG ;)

Pokud má denní svícení aktivované na hlavní světla, tak změna pouze DIAG (také mi to přenastavovali) 

V menu PPC jde pouze aktivovat/deaktivovat to co je nastaveno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...