seseld Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Dobry deň.Ako dosiahnem to aby mi svietili obidve vlákna na na žiarovky predných parkovaciek?Ďakujem Citovat
RichVa Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 A k čemu to je dobré? Je tam dvouvlákno 21W = denní svícení a 5W = obrysovka Podle mě není důvod žhavit obě vlákna naráz. Žárovky to dlouho nevydrží. Citovat
seseld Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 Ale keď to chcem použiť ako denné svietenie tak to svieti slabo. Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Myslím, že se v tom úplně neorientuješ. Tahle žárovka 21/5W, pokud je v palubním PC a na páčce nastaveno, po nastartovaní zajišťuje denní svícení pomocí silnějšího 21W vlákna. A svítí samotná. V momentě přepnutí na páčce do polohy obrysovek/potkávaček (nebo pokud se aktivují světla automaticky dle senzoru) se přepne na svícení slabším 5W vláknem a svítí společně s ostatním osvětlením. Zkus se podívat do menu PPC, jestli tam nemáš volbu denního svícení a zkus ji zaškrtnout. Vím, že spousta 308 měla aktivované denní svícení ve verzi "svítí předek i zadek" místo toho, aby svítily jen tyto přední žárovky k tomu určené. Citovat
seseld Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 Na packe nemám polohu auto.Keď nastartujem páčka je v polohe nula a zapnú sa mi automaticky predné stretávajú+parkovacie 5w.Keď dam páčku do polohy parkovacie tak svietia iba 5w parkovacky. Citovat
seseld Odesláno 21. duben 2016 Autor Odesláno 21. duben 2016 Ako dosiahnem aby mi svietili len parkovacky silnejšie 21w? Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Jasně, to je to, co píšu. Máš aktivované denní svícení "po staru" pomocí potkávaček. Musíš to zrušit a aktivovat denní svícení pomocí toho 21W vlákna Buď najdeš volbu v menu PPC, nebo to uděláš přes DIAG Citovat
RichVa Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Máš aktivované denní svícení "po staru" pomocí potkávaček. Musíš to zrušit a aktivovat denní svícení pomocí toho 21W vlákna Buď najdeš volbu v menu PPC, nebo to uděláš přes DIAG Pokud má denní svícení aktivované na hlavní světla, tak změna pouze DIAG (také mi to přenastavovali) V menu PPC jde pouze aktivovat/deaktivovat to co je nastaveno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.