Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Asi to zpocitalo podle poslední průměrně spotřeby. Já mám reálné okolo 1000 km

Jinak když jezdím na spotřebu, tak po natankovani mi to ukazuje něco přes 1200 km dojezdu ;-)

Upraveno uživatelem radek171076
Odesláno

Dojezd to ukazuje podle spotřeby posledních cca 5-10km. Najet na plnou nádrž se dá podle toho kde a jak jedeš. Při poskakování v Praze to bude kolem 700, při tom, jak jezdí radek tak i 1200 :D.

Odesláno

Já 1000 nedám.... i když mám průměrnou spotřebu 6l, po dědovi jsem zdědil, že když ručička ukazuje pod půl nádrže, musím tankovat  :roll  :super

Jo a "bumbrlicekk",to máš do práce coby kamenem dohodil :cool: , ještě, že jezdíš takovým přibližovadlem  :mrk  :mrk

Odesláno

asi delam něco spatne ale prijel sem do práce 586km dotankoval sem do plna a ukazovalo to 720 km dojezd prumner ukazuje 7.4l a to jedu kladno - brno - bratislava - zilina jedu v noci max 135km prevazne tempomat ale ja na to pridu jak jet levnejc

Odesláno

No ale 7,4.... to jsem ještě nedal, při tom popisu cesty a způsobu jízdy bych jel max za 6,4...možná i méně...A kolik jsi tankoval litrů?

Odesláno

Podobně to je i 1,6 HDI.

A o tom že palubák kecá není pochyb.

Při přesnějším výpočtu tankujte do plna a pak zpětně podle ujetých km spočtěte skutečnou spotřebu.

Odesláno

Hele dálnice Praha-HK, cesta tam 6.2, po větru. Za 2 hodiny, ta samá cesta zpět 7.3, proti asi tomu samýmu větru, na tachometru reálných 130, tedy tachometrových 136.

Odesláno

Zdravím, já ujedu na nádrž okolo 800km. Mohlo by to být o cca 100km víc, ale bohužel dám do nádrže jenom méně než 55l ( již jsem zmiňoval v jiném vláknu )

Odesláno

41.8l jsem natankoval jinak je to porad po dalnici z kladna az do bratislavy zadny velky stoupani pak obchvatem přes bratislavu a potom po dalnici do ziliny to samy spatky jedu v noci mezi 23 az 4.40hod spatky to samy zadnej provoz ted sem po navratu natankoval 40.7l .Moc dekuji vsem za vase odpovedi Zdar buh

Odesláno

No nevím dálnice Praha-Brno je samé nahoru dolu, hlavně přes Vysočinu. Já měl před měsícem Praha - Bratislava a zpět za 6.8 podle PP. Sice ne v noci, ale mimo kolony, ty naštěstí stály vždy opačně, než jsem jel. Ve dvou, prázdný auto, ale ještě na zimních.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...