kajvet Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Prodám Peugeot 407 coupé 3.0i V6 LPG, 1. reg 5.2.2007, najeto 113000 (CEBIA) - Pravidelný servis, každých 15.000 km olej + filtry. LPG MAGIC 4 s kvalitním reduktorem KME Gold. Na LPG najeto bezproblémových 45tis km, nádrž na 73litrů (dojezd cca 500km) Výbava: - podvozek AMVAR! (automaticky přizpůsobí podvozek stylu jízdy a stavu vozovky) - kožené sedačky s pamětí a výhřevem,- kožené čalounění dveří- navigace RT3 s češtinou a mapy 2015/2016- hudba JBL + CD měnič- snímání tlaku v pneu - tempomat - natáčecí bixenovy- přední a zadní parkovací asistent- dešťový senzor - dvouvrstvá skla- ALU 18' - origo gumové koberečky k vozu - plnohodnotná origo rezerva ALU 18´ - 2x klíč s kartičkou a kódem Vše plně funkční, tichý Důvod prodeje je již zakoupení nového vozu...
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 kurnik , svrbí mě ruka na peněžence.... jak řešíš technickou a rezervní kolo ? na stk vyžadují pevné uchycení k vozu
Péťa Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Může mít jen opravnou sadu. Do kdy je platná nádrž?
Charlie 1 Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 co máte pořád s tou rezervou?mám ji položenou u obou aut v kufru a nikdy to nikoho na stk nezajímalo...maximálně stáhnout kurtou k okům co jsou v kufru a fertig toto stačí potvrdil mi to i technik na stk...
kajvet Odesláno 30. březen 2016 Autor Odesláno 30. březen 2016 Mám opravnou sadu. Bude součástí prodeje. Na STK úplně v pohodě. S rezervou jsem tam vůbec nebyl. Nádrž platná do roku 2023.
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 na stk mi dal z 807 za B a znamka na mesic, musel jsem ji prisroubovat do podlahy , misto jednoho sroubu kolejnice. rezervu jsem mel napsanou v VTP tak tam byt musela , opravna sada by neprošla, proto se ptám, tady asi nebude kam sroubovat
kajvet Odesláno 30. březen 2016 Autor Odesláno 30. březen 2016 Tak jsem se byl podívat na protokol o STK a bez závad :-) kolo jsem neměl a šroubovat nemusel. :-) STK Pecha Mladá Boleslav
Charlie 1 Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 na stk mi dal z 807 za B a znamka na mesic, musel jsem ji prisroubovat do podlahy , misto jednoho sroubu kolejnice. rezervu jsem mel napsanou v VTP tak tam byt musela , opravna sada by neprošla, proto se ptám, tady asi nebude kam sroubovat to tam máte pěkný bukvice... ja dostal ted B protože se mě v 5 dveřích přetrh svazek s kabelama a svítilo jen jedno brzdový,vyměnil jsem pojistku,ale nesvitilo 3 brzdový týpek mi chtěl dát C tak jsem se s ním hadal at mi to ukáže v metodice a když nesvítí 1 ze 3 brzdovejch je to jen B nikoli C to samý bych chtěl vidět s tou rezervou,když ji stahnu ráčno k okum ke kastli tak je to stejný jako tam mundit šroub ne?
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.