MotoMoto Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Omlouvám se za nové téma, omlouvám se že sem lezu s problémem s C4 GB, ale motor je stejný a dřív jsem se v tomto vlákně aktivně zapojoval, tak snad..... Od minulého týdne přestal foukat ventilátor, přední, zadní do sloupků jedou v pořádku. Ale v manuálním režimu když dám nejvyšší otáčky tak jede. A dneska i v automatickém se rozběhl, ale jen v případě nastavení extrémní teploty. Když nastavím 21 tak ani fouk. ¨Taková ta amatérská diagnostika vyhodila tohle: Confirmed Trouble Codes-P0490: Exhaust Gas Recirculation "A" Control Circuit High (Powertrain, Generic)-P2143: Exhaust Gas Recirculation Vent Control Circuit/Open (Powertrain, Generic)-P0234: Turbocharger/Supercharger "A" Overboost Condition (Powertrain, Generic)Pending Trouble Codes-P2143: Exhaust Gas Recirculation Vent Control Circuit/Open (Powertrain, Generic)Permanent Trouble Codes-noneFreeze Frame-P0490: Exhaust Gas Recirculation "A" Control Circuit High (Powertrain, Generic)-Calculated engine load: 30.6 %-Engine Coolant Temperature: 78 °C-Intake Manifold Absolute Pressure: 121.0 kPa-Engine RPM: 1571 RPM-Vehicle Speed Sensor: 56 km/h-Air Flow Rate from Mass Flow Sensor: 32.32 g/s-Fuel Rail Pressure: 61830 kPaDiagnostic information provided by OBD Auto Doctor Pokud by někdo byl schopný a ochotný kromě nastíněného problému, mi ještě popsat co ty chybové kódy znamenají, bude velmi rád. Děkuji Citovat
Lubo§ Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 P0490- recirkulace spalin (EGR) - signal je priliš vysokoy, mozne priciny = skrat na + v kablovom zväzku, ventil EGR P2143- vetraci system EGR - rozpojeny el. obvod, mozne priciny = kablovy svazek, vetraci system EGR P0234- turbokompresor, plneni motoru- mezni hodnota je prekrocena, mozne priciny= hadicove spojeni, kablovy svazek regulacni ventil plniciho tlaku, ventil plniciho tlaku Predpokladam ze ti odislo egr ale z vetranim interieru by to nemalo mat nic spolocne. Citovat
MotoMoto Odesláno 29. březen 2016 Autor Odesláno 29. březen 2016 EGR mám od autorizované servisu a na příkaz Citroenu z Francie zaslepený. Takže to asi odpovídá, jen nevím co s tím topení, respektive větráním. Ale co pak může tedy způsobovat tu nefunkčnost ventilátoru, nepadá někoho něco? Děkuji Citovat
ferinko2 Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 http://www.peugeot-club.com/topic/98380-ventilace-v-807/ Citovat
straki007 Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 (upraveno) Ted jsem to o vikendu menil. Regulator vetraku. 4600,- orgiginal citron. Jde i druhovyroba ale vychazi cca stejne mozna vic. EDIT: A C4 pikacu ma uplne jinou koncepci elektro nez jakykoliv pezot.Takze zbytecne porovnavat s nejakym pezotem. Upraveno 29. březen 2016 uživatelem straki007 Citovat
MotoMoto Odesláno 29. březen 2016 Autor Odesláno 29. březen 2016 Straki, díky, sice jsi mě nepotěšil, ale jsou horší věci na světě. Musím se objednat do servisu. Ještě jednou díky. Citovat
MotoMoto Odesláno 30. březen 2016 Autor Odesláno 30. březen 2016 Je možné, že to občas jde a občas ne? A nebo že to je nějak posunuté? Dneska to foukalo, sice ne moc, ale foukalo. Citovat
manco Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 podobnym sposobom to odislo mne, cca pol roka to islo/neislo a potom uz iba neislo... Citovat
MotoMoto Odesláno 30. březen 2016 Autor Odesláno 30. březen 2016 Ted jsem to o vikendu menil. Regulator vetraku. 4600,- orgiginal citron. Jde i druhovyroba ale vychazi cca stejne mozna vic. EDIT: A C4 pikacu ma uplne jinou koncepci elektro nez jakykoliv pezot.Takze zbytecne porovnavat s nejakym pezotem. Straki, je to prosím Tě tohle? Nebo je to něco jiného? Nabízejí to za dost jiné peníze: http://www.aci.cz/0900b308q-regulator-vnitrniho-ventilatoru-original_d94386.html Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. březen 2016 Odesláno 30. březen 2016 Toľké prachy. Nebudú tam len výkonové tranzistory za 2€ prerazene ? Citovat
manco Odesláno 31. březen 2016 Odesláno 31. březen 2016 hej, ale je to zaliate. V opacnom pripade by som to uz operoval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.