Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, pratele a mam dotaz ohledne naklapeni svetel, na ktery jsem zde zatim odpoved nenasel.

Mam 2.7 HDi, 2008 druhy facelift, serizovani svetel je automaticke. Problem je v tom, ze svetla se nesklapi, jsou ve vychozi poloze, motorky jsou v poradku, snimace polohy napravy taky, pojistky OK, stekry jsou zapojene... Auto mi nehlasi chybu a diagnostika se nedokaze spojit s odpovidajici jednotkou. Predpokladam tedy, ze bude odpalena jednotka, ktera to ma na starost, ale netusim, kde bych ji mel hledat, nebo jestli nemuze byt problem jeste nekde jinde. Pokud nekdo poradite, budu Vam velice vdecny, diky

Odesláno

Svetla sviti ve vychozi poloze-nahore. Po vypnuti zapalovani by se mela sklopit dolu, pri zapnuti zapalovani by se opet mela vratit do horni polohy. Minimalne mi to takto funguje u 3.0i r.v. 2004 stary model a co vim, melo by to tak byt vzdy. Navic, jak jsem psal, diagnostika se nedokaze spojit s odpovidajici jednotkou...:(

Odesláno

Ono se muže nastavovat výška hned po zapnutí klíčku..... jak se světla rozsvítí už muže být nastaveno...... tak to dělá třeba 407 sw a sedan......407 coupe až po rozsvícení světel teprve nastavuje

Odesláno

Jinak pro Agrafik, ta 2004 je jeste stary model (podle letopoctu na komponentech je to 2003) a pro Přema, rad bych tomu veril, ale myslim, ze bych musel slyset bzuceni motorku, a to neslysim, navic pak ten fakt, ze diagnostika svetla vubec nedetekuje...

Odesláno

Je to tak jak píše Přema. Pokud se nepletu, světla mají nouzový režim a v případě problému by světla svítily do země.

To, že to nekomunikuje nebude problém s diagnostikou?, ŘJ světel tam má na DIA konektoru svůj PIN.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...