Pan_Jen Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Zdravim Vas, pratele a mam dotaz ohledne naklapeni svetel, na ktery jsem zde zatim odpoved nenasel. Mam 2.7 HDi, 2008 druhy facelift, serizovani svetel je automaticke. Problem je v tom, ze svetla se nesklapi, jsou ve vychozi poloze, motorky jsou v poradku, snimace polohy napravy taky, pojistky OK, stekry jsou zapojene... Auto mi nehlasi chybu a diagnostika se nedokaze spojit s odpovidajici jednotkou. Predpokladam tedy, ze bude odpalena jednotka, ktera to ma na starost, ale netusim, kde bych ji mel hledat, nebo jestli nemuze byt problem jeste nekde jinde. Pokud nekdo poradite, budu Vam velice vdecny, diky Citovat
Agrafik Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Jak si přišel na to, že nesklápí? Světla svítí v nouzovém režimu moc do země? Citovat
Pan_Jen Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Svetla sviti ve vychozi poloze-nahore. Po vypnuti zapalovani by se mela sklopit dolu, pri zapnuti zapalovani by se opet mela vratit do horni polohy. Minimalne mi to takto funguje u 3.0i r.v. 2004 stary model a co vim, melo by to tak byt vzdy. Navic, jak jsem psal, diagnostika se nedokaze spojit s odpovidajici jednotkou... Citovat
Pan_Jen Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Kdyz to zjednodusim, jde mi predevsim o to zjistit, kde se nachazi jednotka ovladani naklonu svetel Citovat
Agrafik Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Tu 2004 máš ještě starý model, že? . Citovat
Přema Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Ono se muže nastavovat výška hned po zapnutí klíčku..... jak se světla rozsvítí už muže být nastaveno...... tak to dělá třeba 407 sw a sedan......407 coupe až po rozsvícení světel teprve nastavuje Citovat
pito.za Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Jednotka sa nachádza na tunely pred radiacou pákou. Citovat
Pan_Jen Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Diky, kouknu na to, zkusim vymenit a dam vedet vysledek. Citovat
Pan_Jen Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Jinak pro Agrafik, ta 2004 je jeste stary model (podle letopoctu na komponentech je to 2003) a pro Přema, rad bych tomu veril, ale myslim, ze bych musel slyset bzuceni motorku, a to neslysim, navic pak ten fakt, ze diagnostika svetla vubec nedetekuje... Citovat
Agrafik Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Je to tak jak píše Přema. Pokud se nepletu, světla mají nouzový režim a v případě problému by světla svítily do země. To, že to nekomunikuje nebude problém s diagnostikou?, ŘJ světel tam má na DIA konektoru svůj PIN. Citovat
Lisiak Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Mala poznamka. Diagnostika dokaze komunikovat s RJ svetiel len vtedy, ak su svetla zapnute. Pri vypnutych sa nedokaze s RJ spojit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.