panzerflus Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Zdravím borci, mam tu dotaz pro fajnšmekry. Můj peugeot nedisponuje displayem palubního PC a radio uz mam měněné. A zajímá mne zda je možné dokoupit original autoradio a display a nějak je propojit aby mi display ukazoval...stanice a podobne. Dekuji Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Dať sa dá všetko,ale neviem či ti to stojí za námahu a peniaze. A bolo tam origo radio predtym? Tahat káble podľa schem,. Citovat
Dave_k Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 (upraveno) Pokud půjdeš do origa (philips 4050) a nikdo se v elektrice nehrabal, tak by jsi tam měl mít kabely natažený. Za kastlíkem, kde má být displej by jsi měl najít plochý asi 15pin konektor. Pak si najdi téma o palubáku a tam najdeš vše včetně schémat. Upraveno 26. březen 2016 uživatelem Dave_k Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 Pokud by se dávolo originál rádio Philips 4050 jak píše Dave_k, tak páčku pod volantem na ovládání rádia je ve voze? Citovat
panzerflus Odesláno 27. březen 2016 Autor Odesláno 27. březen 2016 Packa není...a nenasel jsem ani ten velkej konektor...kde je sakra chyba. Citovat
Dave_k Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) Koukni víc za tím kastlíkem. Občas bývá zapadenej. Tady se to taky řešilo. Upraveno 27. březen 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Dave_k Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Je pravda, že 1.6 se dávala do nižších výbav, tak tam ta příprava ani být nemusí. Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 (upraveno) No by som to povedal tak, konektory v radiu su ake? Ak su ISO, 8 + 8 tak tam na displej asi tazko nieco najde. Origo radia a extra displej, vlastne konektory Peugeot, 15 pin, resp viac, podla radia. A ked tam displej na radio nema, pochybujem ze by tam bol kabel. Druha vec by to bolo prestavat, ale cas a peniaze, schemy, robota, a kedeco ine, + diagnostika, a tak, Relativne sa to povie, to auto vyssiu hodnotu mat nebude. Upraveno 28. březen 2016 uživatelem mmartinkovic Citovat
Dave_k Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 (upraveno) Tak se nejdřív jukni na schéma co jsem dal výše odkaz. Origo rádio normálně komunikuje s displejem přes ISO. Jen páčka má sólo připojení. A na old model diagnostika kvůli rádiu opravdu potřeba není. Není tam BSI. Takže dodělávka není velkej problém. V autě jsem to dodělával a nebyl s tím nejmenší problém. Je vidět, že 406 moc neznáš. Jediný co si u tohodle rádia (4050) musí pohlídat, aby mělo předzesilovač. Byla stavěná i bez zesiku pro JBL systém. Upraveno 28. březen 2016 uživatelem Dave_k Citovat
panzerflus Odesláno 28. březen 2016 Autor Odesláno 28. březen 2016 Ok ještě pohledám,jinak do radia mi jde ISO... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.