Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím borci, mam tu dotaz pro fajnšmekry. Můj peugeot nedisponuje displayem palubního PC a radio uz mam měněné. A zajímá mne zda je možné dokoupit original autoradio a display a nějak je propojit aby mi display ukazoval...stanice a podobne. Dekuji

Odesláno (upraveno)

Pokud půjdeš do origa (philips 4050) a nikdo se v elektrice nehrabal, tak by jsi tam měl mít kabely natažený. Za kastlíkem, kde má být displej by jsi měl najít plochý asi 15pin konektor. Pak si najdi téma o palubáku a tam najdeš vše včetně schémat. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

No by som to povedal tak,

konektory v radiu su ake?

Ak su ISO, 8 + 8 tak tam na displej asi tazko nieco najde.

Origo radia a extra displej, vlastne konektory Peugeot, 15 pin, resp viac, podla radia.

A ked tam displej na radio nema, pochybujem ze by tam bol kabel.

Druha vec by to bolo prestavat, ale cas a peniaze, schemy, robota, a kedeco ine, + diagnostika, a tak,

Relativne sa to povie, to auto vyssiu hodnotu mat nebude.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno (upraveno)

Tak se nejdřív jukni na schéma co jsem dal výše odkaz. Origo rádio normálně komunikuje s displejem přes ISO. Jen páčka má sólo připojení. A na old model diagnostika kvůli rádiu opravdu potřeba není. Není tam BSI. Takže dodělávka není velkej problém. :papa

V autě jsem to dodělával a nebyl s tím nejmenší problém. Je vidět, že 406 moc neznáš.

Jediný co si u tohodle rádia (4050) musí pohlídat, aby mělo předzesilovač. Byla stavěná i bez zesiku pro JBL systém.

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...