Bullldok Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Ahoj Prosím o radu co dělat když na display u WIN NAV na 5008 se objeví po zmáčknutí PHONE hláška BLUETOOTH IS BEING ACTIVATED. Visí to tam a nejde nic jiného než to přepnout na jinou funkci. Citovat
mmartinkovic Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 V návode asi nič nepíšu?!?!? A párovanie ti ide? Myslim ze Bt sa parujes až po spustení nejakým príkazom,ako potvrdenie či tak,aby sa to náhodne nepripajalo. Citovat
Bullldok Odesláno 24. březen 2016 Autor Odesláno 24. březen 2016 Ahoj telefon to najde, chce to pin ale ten nemám na display je furt jenom ten nápis Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 a nedavas nahodou pin treba 0000 a pak ten samej zadas do telefonu ??takhel aspon paruju BT mezi mobilem a pocitacem Citovat
Bullldok Odesláno 24. březen 2016 Autor Odesláno 24. březen 2016 Ten nápis mě nepustí do menu display kde mohu nastavovat spojení mazání and.jako je to v manuálu Citovat
P607Olda Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Aktivace a nastavování se dělá v klidu vozidla, pouze se zapnutým klíčkem (není nastartováno). Nepíšeš, zda to už fungovalo a pak se pokazilo, anebo zda se snažíš o první napárování BT. Napárovat BT lze, potvrzuje se kód na obou přístrojích, to asi znáš. Je taky možná závada, mně se telefon taky někdy nepřipojí (asi 1% případů) a to tehdy, když už kolem auta chvíli chodím, otevírám dveře, a teprve potom nastartuju. Když normálně nasednu a nastartuju, tak se připojí. Přinejhorším navštiv autorizovaný servis, ať to zresetují, anebo dokonce přehrají software. Citovat
Bullldok Odesláno 24. březen 2016 Autor Odesláno 24. březen 2016 ahoj nefungovalo takhle jsem to koupil.Zkoušel jsem cokoli i jiné telefony.Jenom mě pořád nejde na rozum proč se nezobrazí menu jak to píšou v manuálu a visí tam ten blbej nápis.Asi přehraju soft stejnak jsem koukal že je tam dost stará verze Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Myslim ze ti to píše že By je zapnuté, a stačí iba spárovať telefón. Kód je buď 0000 alebo 123. Zadas na oboch zariadeniach. Citovat
Veverka Odesláno 25. březen 2016 Odesláno 25. březen 2016 Píše to "Bluetooth se aktivuje" - nedokonavý vid. Může být, že se pokouší aktivovat, ale nedoaktivuje se a proto nemusí být schopný spojení Citovat
Bullldok Odesláno 25. březen 2016 Autor Odesláno 25. březen 2016 Píše to "Bluetooth se aktivuje" - nedokonavý vid. Může být, že se pokouší aktivovat, ale nedoaktivuje se a proto nemusí být schopný spojení Citovat
Bullldok Odesláno 25. březen 2016 Autor Odesláno 25. březen 2016 No mám tam verzi soft. 20.3 tak tam dám tu 50 a uvidím co to udělá jinak asi servis.Nevíte jaká mám použit sluchátka na DVD v zadu mohou použít jaká kolik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.