Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Prosím o radu co dělat když na display u WIN NAV na 5008 se objeví po zmáčknutí PHONE hláška  BLUETOOTH IS BEING ACTIVATED.

Visí to tam a nejde nic jiného než to přepnout na jinou funkci.

Odesláno

Aktivace a nastavování se dělá v klidu vozidla, pouze se zapnutým klíčkem (není nastartováno). Nepíšeš, zda to už fungovalo a pak se pokazilo, anebo zda se snažíš o první napárování BT.

Napárovat BT lze, potvrzuje se kód na obou přístrojích, to asi znáš.

Je taky možná závada, mně se telefon taky někdy nepřipojí (asi 1% případů) a to tehdy, když už kolem auta chvíli chodím, otevírám dveře, a teprve potom nastartuju. Když normálně nasednu a nastartuju, tak se připojí.

Přinejhorším navštiv autorizovaný servis, ať to zresetují, anebo dokonce přehrají software.

Odesláno

ahoj nefungovalo takhle jsem to koupil.Zkoušel jsem cokoli i jiné telefony.Jenom mě pořád nejde na rozum proč se nezobrazí menu jak to píšou v manuálu a visí tam ten blbej nápis.Asi přehraju soft stejnak jsem koukal že je tam dost stará verze

Odesláno

Píše to "Bluetooth se aktivuje" - nedokonavý vid. Může být, že se pokouší aktivovat, ale nedoaktivuje se a proto nemusí být schopný spojení :myslim

Odesláno

No mám tam verzi soft. 20.3 tak tam dám tu 50 a uvidím co to udělá jinak asi servis.Nevíte jaká mám použit sluchátka na DVD v zadu mohou použít jaká kolik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...