ricik13 Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Prosím o Váš názor.nemám možnost se na to teď podívat.Ráno sednu po nasednutí od předního kola rána a po otáčení volantem na místě divné křupání až jakoby něco přeskakovalo :-( na té straně je auto cca 1,5 níže. Takže asi pružina že ?? horní uložení tlumičů bylo měněno asi před 4 lety. díky za poznatky a rady Citovat
Návštěvník Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Moje rada zní: ohnout hřbet a podívat se zda je pružina prasklá. Citovat
zimandl Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Ahoj lidičky. Nechci zakládat nový téma, tak to hodim sem pokud to nevadí.Včera se mi stalo to samý. Akorát vim, na 100% že to byla prasklá pružina. Měl jsem štěstí, že mám kousek od rodičů vrakáč, tak jsem tam sehnal naštěstí "novou" i s tlumičem. Protože jsem potřeboval dojet domu, tak jsem neměl čas čekat na nový díly, tak jsem musel udělat tento krok. Když už se to stalo, tak jsem se rozhodl, že vyměnim na obou stranách komplet tlumiče s pružinama. Chci se zeptat jenom jestli se může někdo podívat na seznam dílů co bych objednal, jestli je to všechno a případně dobrá volba. nabídka.pdf Dík Citovat
krtek 2 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) pokial je myslene upevnenie tlmica predne ako horne ulozenie tlmica plus lozisko tak mas tam vsetko a mas tam aj tusim zapocitane tyckky stabilizatoru ,tak mas to full ale cena za to ulozenie mi pride nejak nizka tak sa popytaj toho co ti nabidku poslal ze ci je to horna miska plus lozisko Upraveno 27. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) tak ano je to miska plus lozisko podla cisla na fakture takze mas to vsetko akurat neviem ci k tym tlmicom dodavaju aj doraz tlmica a manzetu ,ak by to v tom nebolo tak toto by si akurat nemal nove ale dali by ti to zo starych tlmicov Upraveno 27. březen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
zimandl Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Tak když už to budu dělat, tak pořádně. Ta manžeta s tumičem tolik nestoji. Nevíte jestli se prodávaj v sadě nebo po jednom. Případně v této sadě? KYB 915909 Podle obrázku by to měla být sada i s dorazama. Ještě bych se zeptal jestli výběr těch částí neni špatnej. Aby to něco vydrželo a fungovalo. Citovat
krtek 2 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 to ulozenie cize misku a lozisko by som voll skf (cenovo je inde nez ta kayaba), mam vyskusane aj febi a sasic tiez ok Citovat
xpetrix Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Vyber je fajn a tu sadu potrebujes(jednu pre obe strany). Citovat
zimandl Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Supr. Díky moc. Teď už jenom peníze, objednat a sehnat stahováky na pružiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.