Přejít na obsah

zimandl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Vše od uživatele zimandl

  1. zimandl

    Pozdní spínání turba

    Dik moc. Da se zjistit jestli je v cudu jenom jedna vec nebo budu muset jit metodou pokus omyl bes diagnostiky? To cidlo s tim ventilem najdu zezadu u turba?
  2. Ahoj lidi. Mám takový problém, se kterým si nevím rady. Přijde mi že mi spíná pozdě turbo. Ale jen za určitých podmínek. Když se rozjíždím z menších otáček, tak je cítit normálně někde pod 2000 ot/min. Jakmile ale jedu chvilku s otáčkama nad ty 2000, tak je auto bez tahu a když podržim plyn dál, tak je cejtit tah až kolem 3000 ot/min. Je jedno na jakou rychlost jedu. Setkal se někdo s tímhle problémem? Jenom si trochu doufám potají, že by to nemuselo být turbem, ale něčim jinym. Poradí někdo nebo budu muset jít metodou pokus omyl. Dík
  3. zimandl

    prasklá přední pružina ???

    Supr. Díky moc. Teď už jenom peníze, objednat a sehnat stahováky na pružiny
  4. zimandl

    prasklá přední pružina ???

    Tak když už to budu dělat, tak pořádně. Ta manžeta s tumičem tolik nestoji. Nevíte jestli se prodávaj v sadě nebo po jednom. Případně v této sadě? KYB 915909 Podle obrázku by to měla být sada i s dorazama. Ještě bych se zeptal jestli výběr těch částí neni špatnej. Aby to něco vydrželo a fungovalo.
  5. zimandl

    prasklá přední pružina ???

    Ahoj lidičky. Nechci zakládat nový téma, tak to hodim sem pokud to nevadí.Včera se mi stalo to samý. Akorát vim, na 100% že to byla prasklá pružina. Měl jsem štěstí, že mám kousek od rodičů vrakáč, tak jsem tam sehnal naštěstí "novou" i s tlumičem. Protože jsem potřeboval dojet domu, tak jsem neměl čas čekat na nový díly, tak jsem musel udělat tento krok. Když už se to stalo, tak jsem se rozhodl, že vyměnim na obou stranách komplet tlumiče s pružinama. Chci se zeptat jenom jestli se může někdo podívat na seznam dílů co bych objednal, jestli je to všechno a případně dobrá volba. nabídka.pdf Dík
  6. Ještě ne. Zatim se vracim z práce za tmy. Čas bude asi až v pátek.
  7. Ty oem čísla by byly super. Maj jich několik, tak abych to nemusel vracet. Dá se nějak zjistit, že je špatnej? Ke klimě. No chladí mi míň to vim. Už dva roky si řikám, že ji nechám vyčistit a naplnit. Furt ale chladí. Kompresor spíná. To vim, jelikož, když běží, tak ho slyšim. Teda jenom když je chladněji. V létě nic neni slyšet. To, že by se vypínala to nevim.
  8. Začlo mi to dělat teď někdy v létě, tedy z ničeho nic. Na jednom krámě jsem našel teplotní snímač větráku chladiče, tak mě napadá jestli neodešel on, ale tak nějak kdybych ho našel, tak nevim jak zjistim jestli je špatnej. Podle toho tam jsou dva snímače. Teploty chladiva a snímač na teplotu pro ventilátor. Ten co popisuje misho je tipuju na tu teplotu chladiva? Zítra to zkusím. Jenom se zeptám. To, že nemám asi úplně plnou klimatizaci nebude mít vliv nebo se mýlím?
  9. Žádnej jinej problém s tim neni. Akorát, že to jede furt. Teplota ukazuje dobře (pořád stejně), žádná kontrolka nesvítí nic nebliká a neblbne. Kdyby bylo čidlo teploty špatný, tak to asi nebude ukazovat. Nebo na ukazatel je jiný? Případně kde bych ho našel? No pokud se bude aspoň točit tak dobrý. Doufám, že neodejde úplně.
  10. zimandl

    výfuk

    Zkus se podívat tady a dej hledat "POL 19.412" http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ Řešil jsem to samý a nakonej sem koupil díl bez katalyzátoru s rezonátorem asi za 800 Kč než jsem našel tohle
  11. Ventilátor mám jeden. Ovládání nevim, tak přikládám VIN VF38ERHZF81445012. Mám automatickou klimu. Dělá to jak se zaplou tak s vyplou.
  12. Zdar jak sviňa. Mám takový problém. Jakmile zapnu klíček, tak se mi vždycky roztočí ventilátor sahary naplno. V létě to tak nějak neřešim, ale teď trvá trochu dýl než se mi ráno ohřeje auto, tak bych to rád vyřešil. Vyhledávání jsem oužil a našel jsem akorát jak natvrdo ten ventilátor vypnout, tak mě nekamenujte, Stalo se to někomu tady nebo ví někdo co s tim? Jinak je to P406 2.0 HDI 80 kW r.v. 2002 s novou elektrikou
  13. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    A dokázal by jsi sehnat kontakt na toho člověka případně vyzjistit postup co udělal?
  14. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Uvidíme co uděláme, kdyžtak budu shánět někoho s diagnostikou. Chvíli to bez toho dálkovýho vydržim.
  15. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Odpojil jsem první konektor na řídící jednotce abych zapojil druhej brzdovej spínač. První šedej ze předu. Nic víc. Uvidim. V dubnu jedu za strýcem přezouvat gumy, tak ho poprosim ať to připíchne na diagnostiku a podívá se na to. Víš kde to tam najdu?
  16. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Právě že klíčem centrál normálně funguje
  17. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Kdyby byla vybita tak by se predpokladam nezapla elektrika v aute. Nebo se mylim?
  18. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Kdyby byla vybita tak by se predpokladam nezapla elektrika v aute. Nebo se mylim?
  19. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    To je presne to co mi to dela. Akorat to proste neodemkne a nevim co s tim.
  20. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Je to rok 2002 a ma mux to ma
  21. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    Nebyl jsem na diagnostice nikde v servise, ale dělal mi to kluk co to má doma jenom na svoje věci, tak jsme to tam nenašli. Spíš jsme nevěděli, kde hledat.
  22. Trochu oživím toto téma. Stalo se mi to samé. Povedlo se ti problém nějak vyřešit případně jestli jsi byl v servisu, co udělali. Nebo jestli ví někdo jiný. Klíčem to normálně odemykat jde. Jen ne tim dálkovym.
  23. zimandl

    Nefunkcni DO po odpojeni aku

    A dá se nějak zjistit například nějak to proměřit nebo jakkoliv než koupim novou? Nějak nevim co to koštuje, ale tipuju, že to pár korun nebude.
  24. Problém vyřešen. Prosím o zamknutí.
  25. Pokud by jsme to stihli nějak do pátku, tak by to bylo super. Pak jedu zpátky do Berouna právě. Ale pokud by jsi neměl čas, tak to nějak pošontám doma. Vpodstatě mám čas kdykoliv tady.
×
×
  • Vytvořit...