Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Mel bych takovej dotaz. Strikal jsem alu kola, pouzil jsem normalni akryl barvu z bauhausu a naredil redidlem asi 10%. Strikal jsem to klasickou pistoli, ale po tydnu porad barva nevytvrdla. Vypada zaschla ale nehtem porad udelam ryhu. Je mozne ze to schne tak dlouho ?

Odesláno

chlápek v bauhausu mi dal obyč ředidlo S6005 které je i napsáno na etiketě.. jen mě napadá že jsem dal fakt vrstvu. respektive asi 5 vrstev v rozmezí asi 20 minut.

Odesláno

jen ještě otázku. když to ani za týden nebude ono, dám to na čištění a lakování. kdyžtak Praha / Ústecký kraj, nevíte o nějakém míste za dobrou cenu ?

Odesláno

jestli jsi to pořádně rozmíchal ode dna a naředil max 10%, a nevytvrdlo to, bych odhadoval,že to byla prošlá barva,ta má taky nějakou dobu trvanlivosti,a další věc,ta barva mohla klidně projít mrazem a tim pádem strácí účinnost

normálně akril při týdle teplotě při normální vrstvě vytvrdá za +-2-3hodiny

Odesláno

Tak to mě mohlo napadnout, že to bude z Prahee, taky k nám tyhle obchody dorazily, ale když chci kvalitu a ne komerci , tak tam nakupovat nepůjdu

tady máme dost manu okolo co tu barvu namichaj a elektrika to je pistole na tu lazuru asi tak. Nic ve zlem.

Odesláno (upraveno)

To mě taky napadlo, zapéc to. ale nemám kde. leda tak vedle v pizzerii do pece  :myslim  :D

teď nevím přesně,kde jsem to nedávno viděl,,někdo si vypaloval kola doma v troubě :D

prášková barva se vypaluje při 190 stupních,takže ta drží suprově,tady holt je to něco úplně jinýho

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

No já jednou doma v troubě zapekal kliky za 406ky .... Jsem v té době netušil že je má žena tak moc hlasitá :-)

Potvurka se vrátila domů dřív než jsem předpokládal:-)

Když tak na to myslím tak by se me v práci do konvenktomatu měli kola asi vejit :-) ale to by Dáju bylo slyšet i v Praze :-)

Odesláno

Měl jsi to nechat. Já takhle před 3ma nebo 4ma rokama taky lakoval kola a barva byla "živá" tak 3 týdny po lakování. Po těch 3 týdnech to bylo tvrdé a barva drží a neloupe se do teď...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...