Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Konečně se mi podařilo zprovoznit tuhle úžasnou věc z dob našeho mládí, kterých dříve všude bylo plno

Pořizovací cena nic, páč to nefungovalo a šlo by to do šrotu

Bylo provedeno, výměna přívodního kabelu (díky Péťo, je tam jeden PC kabel z tvých zásob), vyměněný origo spínaný zdroj pro napájení desky se hrou (600 Kč + flaška sektu pro známou, co zrovna pobývala v USA), na zdroj se bohužel čekalo skoro půl roku (vše je na 110V bohužel a chtěli jsme origo, ne čínskou napodobeninu)

Po tomto bylo odehráno asi 6 hodin hraní, aby zablikalo v monitoru a šlus. Naštěstí jsem sehnal velmi šikovného pána, který monitor opravil za 2000 Kč, měl s tím docela práci, proto ta cena, přeci jen monitorů moc není, origo součástek už také ne, vše jen náhrady a opět je vše na 110V. Takže náhrady odcházely, až se našla správná konbinace nějakého stabilizátoru, co se snesl s VN trafem a vuala... HRAJEM!!!

post-2701-0-42558200-1457357349_thumb.jp

post-2701-0-41982500-1457357358_thumb.jp

Odesláno

jinak dříve než jsem sehnal opraváře, který tyhle starý bandasky umí opravit, tak jsem sháněl jetej monitor z nějaké videohry a cena byla příjemná třeba 2000$ a výš

Ze sedmi ústeckých opravářů, kteří jsou dohledatelní přes google a seznam, toto dnes neuměl ani jediný, ale ten poslední mi dal číslo na pána, který tato zařízení dříve servizoval a věděl kam a kde šáhnout

Ke štěstí mi chybí ještě funkční akceptor na 5 koruny..... Nevíte někdo o nějakém? 

Odesláno

Libovka! Pamatuju, jak jsme ještě jako malí kluci s bratrancem utráceli "dvojkoruny" v automatu o rodinných pobytech na horách :D Hlavně jsme "pařili" BOX :aut

Odesláno

tak jsem dnes sundal horní krycí sklo, abych zjistil v jakém je stavu ta origo samolepka a dále zjistil, proč to není podsvícené. Jaké bylo překvapení, když jsem po sundání krytu a českého návodu na comba nalezl americkou zářivku, která měla napůl vypadlou trubici a chybějící startér. Takže trubici jsem zacvakl do zářivkového tělesa. Tajným trikem známým zasvěceným jako zkrat :D :D jsem nahradil startér a zářivka se rozsvítila.

V elektru jsem sehnal startér na 110V celkem snadno a vuala - zase je na co koukat

Odesláno

Normálka každý den dám do batohu tuhle malou 250 Kg těžkou krabičku, na šatně Mat vybalím a hrajeme :D :D :D Ne, ještě mi schází akceptor nastavený na 5 Kč - pak to začne být zajímavý

Odesláno

Už mám nějaký akceptor rozjednaný, blbý je, že si ten akceptor budu muset nechat nastavit, protože jeho programování do budoucna není zrovna jednoduchá a levná věc

Odesláno (upraveno)

Shinobi super, deska PCB Jamma konektor vyjde z USA bratru na 8 litrů

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno (upraveno)

Dobře ty  :super

edit: Všechny, ale úúplně všechny prachy sem do toho jako malej naházel. Dostal sem na svačinu a šup do maringotky. Hladovej sem byl, ale ten pocit, že to zahraju na "jednu dvojku" dokonce....  :D  :D

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

punkaci, myslím, že bys měl využít potenciál a návratnost investic je jistá, no nebudu to prodlužovat. Budeš to vozit na srazy!  :super  :D

Odesláno

mno když ty srazy budou v okolí mého bytu, tak proč ne? :D

Ne vážně, absolutně se nebráním tomu, aby si na tom někdo zahrál, ale ta bedna je opravdu těžká, a když myslím těžká, tak je opravdu těžká

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...