jirka9 Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Zdravím, máte někdo zkušenosti s autoservisem Automonti sro v Pardubicích? Citovat
olgojc Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Ahoj, párkrát jsem tam byl. Práci odvedli vždycky slušnou, jen jsou trochu dražší. Jel jsem tam vždycky, když jsem potřeboval něco rychle. Většinou měli čas. Citovat
jirka9 Odesláno 2. březen 2016 Autor Odesláno 2. březen 2016 Jen pro představu, kolik tě stála některá z oprav a co ti opravovali? Mám v plánu si nechat opravit ventilaci uvnitř auta a nevím na kolik to zhruba může vyjít. Díky :-) Citovat
olgojc Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Tak teď jsi mě dostal. Už jsem tam dlouho nebyl. Naposledy mi montovali autorádio asi za 300,- Kč. Pak nějakou diagnostiku, výměna oleje, svíček. Něco mi klepalo na zadní nápravě, na to teda nepřišli, ale aspoň mi opravili uchycení nárazníku a vyměnili žárovky v osvětlení SPZ, aniž bych je o to žádal. Větší opravy jsem tam měl s Felicií. Tam mi odešla škrtící klapka, katalyzátor a alternátor. Tenkrát jsem platil asi 13000,. Mám pocit, že si účtují cca 500 za hodinu práce. Ale ber to s rezervou. Tchán tam jezdil s Ladou, pro ni to je autorizovaný servis. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 A co ti nejde na ventilacii? Nespravis to sam?alebo s prispenim niektorych clenov? Citovat
Chilliluk Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Tchán tam jezdil s Ladou, pro ni to je autorizovaný servis. Jojo, žigul, toho jsem měl...to byl stroj...ale za moji 406 bych zpátky rozhodně neměnil, i když jsem ho měl rád,...tomu servisu bych ale z tohoto nostalgickýho důvodu věřil, i když to můžou být pěkný šmejdi :-)) Citovat
jirka9 Odesláno 3. březen 2016 Autor Odesláno 3. březen 2016 No, jednou ráno jsem přišel a ventilace se netočila. Hádám to na zoxidované kontakty nebo problém na motoru ventilace. Tam může těch vad být více podle toho, co jsem četl na fóru. Samozřejmě pomoc někoho, kdo umí tyto vady řešit bych ocenil. V současné době mě toho na autě zlobí víc. Chybně mi řve ABS, saharu jsem musel odpojit a ruční brzda taky není žádná sláva. Chci si to postupně opravovat, protože 406ka má mé srdce. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.