Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já spíš nechápu, jak může policajt napsat, že je jedno, že je lékárnička propadlá.... :o  Samozřejmě, že u nehody je to nakonec jedno, hlavně když někomu zachrání život, ale oficiálně je to problém, za kterej se snad dává pokuta, ne? Nebo se něco změnilo?

StibTo si dá všechno do pořádku a určitě v pohodě projde, příště si lékárničku zkontroluje min. 2x  :D  tak už ho necháme žít :P

Odesláno

Ahoj dnes jsem byl takė na Stk s 406 kterou vlastni rodiče na kterė jsem menil všechny brzdovė kotouče i destičky a pakny  včera jsem to dodělal tak jsem  měl strach že to nebude dnes brzdit  ale problėm byl jenom na levėm zadnįm kole kterė mėně brzdilo na ručnį brzdu -pak jeste seřidily světlo to byly jedine zavady stk proběhla stejně jako minule akorát vįce fotek na emisich napojeno na dia nalezeny 4 závady kterė byly vymazány motor se ani nestartoval emise v pohodě ale technik řįkal že od července to bude peklo :papa

Odesláno

Já spíš nechápu, jak může policajt napsat, že je jedno, že je lékárnička propadlá.... :o Samozřejmě, že u nehody je to nakonec jedno, hlavně když někomu zachrání život, ale oficiálně je to problém, za kterej se snad dává pokuta, ne? Nebo se něco změnilo?

StibTo si dá všechno do pořádku a určitě v pohodě projde, příště si lékárničku zkontroluje min. 2x :D tak už ho necháme žít :P

Ta nově koupená má expiraci 2019 tak snad na chvíli pokoj :D

Guest minimaxa
Odesláno

Pokud byla lékarnička originál zatavená (nerozbalená), tak je jedno, že je propadlá. 

Nezdá se Ti, že meleš nesmysly...? Za prošlou lékárničku je přece pokuta, nebo se pletu?

Odesláno

A tenhle řídí provoz a dává pokuty :D Okolo Budějek (bohatě stačí ty dva exoti v Netolicích u Podroužku) si budu muset dávat pozor, aby mě zrovna on nekontroloval - by pak ten zákon mohl naohýbat podle svého výkladu.

Prostě jsou tu lidé, kteří se musí pokaždé k nečemu vyjádřit. Jeden s cyky drátem a takyřešením, druhý s lékárničkou, třetí bezostyšně kradl(loupal znaky z aut) a tak dále :D

Odesláno

a ještě se k tomu tady veřejně přiznávají :D

dej si ruku na srdce ,za mladejch let si byl asi velkej sluňák,co :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Napsal jsem v příspěvku:  ,,Pokud byla lékárnička originál zatavená (nerozbalená), tak je jedno, že je propadlá. Každý lékař Ti řekne, že to nevadí. Pokud si byl někdy u DN a poskytoval první pomoc, tak víš, jak jsou ruce špinavé a stane se, že i obvaz se ušpiní když jej používáš a je jedno, zdali má kladnou expiraci!". 

O pokutě jsem nic nepsal a a ni o ničem jiném. Je to vytržené z kontextu.

Chtěl jsem tím pouze napsat, že při DN je jedno, zdali je či není platná lékárnička. Hlavně, že pomůže k záchraně života či ošetření zraněních.

Odesláno

tak dnes projelo Saxo pres STK
dostal ji na starost mladej cucak co si mysli ze je panbuh
krome standartnich "A" zavad z toho jedna byla : "Udaje na vyrobnim stitku, krome vyrobniho cisla, neodpovidaji udajum uvedenym v dokumentaci vozidla nebo chybi"

napsal 3 zavady typu "B" takze STK pouze na mesic ale nic co by neslo opravit za jeden vikend
Prepnuti z potkavacich svetlometu na dalkove svetlomety nebo naopak neni funkcni (leve predni svetlo ukostreni)
V systemu zaveseni kol jsou vetsi vule nez provozni nebo nektere spojovaci prvky jsou uvolnene - levy zadni silent, levy cep v rameni (dle kamose ale ukazoval predni cep v rameni)
Deformace, praskliny nebo lomy karoserie, kabiny nebo nastavby vozidla ktere ovlivnuji jeji pevnost (prave zadni nadkoli koroze)

Odesláno

Mě se líbí, že vždy za neprojití STK může technik, který kontrolu prováděl. Připadá mi to, jako když kluci přinesou špatnou známku ze školy, ale vždycky za to může učitel, ne oni ;)

Guest minimaxa
Odesláno

OK406, jestli jsi si náhodou nevšiml, jsme ve vlákně o TK (STK) a o závadách, kvůli kterým neprojdeš. Tedy i o prošlé lékárničce. Tedy trvám na tom, že Tvé tvrzení je nesmysl. A autonehody sem nemotej, o nich toto téma není.

Odesláno

no když údaje na štítku neodpovídají dokumentaci :mrk , nejdou ztlumit dálkové světlomety :mrk , zavěšení kol má větší vůle než provozní :mrk ty deformace karoserie ovlivnující pevnost asi bude drobnost :mrk

ty seš dobrej kolík :) , to ti moh ten cucák dát :D

Odesláno

tluemne/dalkove svetla funguji normalne - mozna jen vyplaeny kontakt na zarovce a mozna to jen lehce blbnulo to se musi skontrolovat

vyrobni stitek vozu je v kufru - tam ani nehledal !!!

vule na naprave sam nezjistim to beru jako standart

a deformace kastle -  v zadnim podbehu je kousek rezavej - videl sem zhnilejsi vozy

Odesláno

Mě se líbí, že vždy za neprojití STK může technik, který kontrolu prováděl. Připadá mi to, jako když kluci přinesou špatnou známku ze školy, ale vždycky za to může učitel, ne oni ;)

Tak se pochlub až pojedeš s tím svým střepem jak dopadneš. Ne, technik za to primárně nemůže, ale pokud se vrtá v picovinach výše popsaných co zbude, než si tady postěžovat.

Odesláno

a ještě se k tomu tady veřejně přiznávají :D

dej si ruku na srdce ,za mladejch let si byl asi velkej sluňák,co :D

odesláno z Lumie

No, určitě jsem nekradl :blicísmajlík

Odesláno

Stibto, ale oni to nejsou <> To už můžeme rovnou napsat, že tenhle zákon je kravina, tamten větší a nakonec se vy$erem na všecko

Odesláno

punki ale nehroť .. Jeden příklad za všechny z mého repertoáru - motor poblitý od provozních kapalin : Přiznávám - nikdy jsem to nemyl zespodu nebo neřešil. A po deseti letech a 200.000km se tam prostě něco objevit musí.

Odesláno

Sou veci se kterejma souhlasim a se kterejma nesouhlasim. Kazdopadne kdyz narazis na Kokota na STK je to taky problem, rok zpet sem delal turbo se spojkou, motor ven, kompletni umyti a i motorovyho prostoru. Auto slo na technickou, vezl mi ho tam mechanik, na spodku mezi spojenim motor prevodovka byla kapicka oleje, zkusim jeste najit foto, schvalne to vyfotil abych vedel o "straslivym" uniku oleje. Samozrejme byla prej debata a sam technik rekl ze neni proste mozny aby 10 lety auto prosle bez zadny zavady ze se vzdy musi neco najit aby prokazali praci. Co si po tom pak ma normalni clovek myslet?

Odesláno

Pracuji ve státní správě, to víte. Často mi chodí kontroly na kdejakou chujovinu. Vím, že něco najít musí a pak je vše v pohodě. Jen jim musíš podstrčit to, co chceš. Myslet si můžeme cokoli...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...