spernoga Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Ahoj, máte někdo dobrou zkušenost s autoservisem, který se zábývá francouzským koncernem a umí dobře odvést svou práci. Hledám autoservis v Praze 8 Kobylisích. Potřebuji vyměnit jen hadice od chlazení a garáž kde bych to mohl udělat už nemám. Předem díky Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 To by si aj sam urobil,nemas kamosa,alebo kamosku ktora ma dvor,ci garaz? Urcite sa z Prahy dakto ozve. Citovat
ChouLu Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Z prahy bych ti mohl doporučit jednoho člena.. jen si nemůži vzpomenout jak se jmenuje.. Kontaktuj ale člena Veverka ... on k němu taky jezdí a je plně spokojen Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Www.autoservistrnka.cz spernoga ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 ChouLu, myslíš Petra Š. On je na Praze 10 a má dost plno, nedám Citovat
spernoga Odesláno 2. únor 2016 Autor Odesláno 2. únor 2016 (upraveno) Jak se ten servis teda jmenuje na té Praze 10? Já to zkusím a uvidíme zda má volno nebo ne. ;-) Upraveno 2. únor 2016 uživatelem spernoga Citovat
Veverka Odesláno 2. únor 2016 Odesláno 2. únor 2016 (upraveno) Teď čekám, až se mi po týdnu zas ozve. Má toho hodně... Pak Ti dám na SZ vědět i s číslem. On dělá jinak ofiko u Citroëna Pe.Tře, ten Trnka by mě zajímal jako místní záloha/pohotovost (snad nebudu potřebovat), díky za tip Upraveno 2. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
Honza z Nera Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Trnka toho má poslední dobou taky docela dost, ale palec dolu bych mu určitě nedával. Svoji práci odvedl zatím vždy dobře. Citovat
flacek Odesláno 3. únor 2016 Odesláno 3. únor 2016 Trnka je v pohodě, byl jsem tam 3x z toho jednou výměna oleje a vždy v pohodě. Auto bylo hotový cca do 3dnů ale nebyly to žádné extra opravy. Co se týká ceny oprav, tak u práce je to +- stejné jako jinde, u ND mi přišli ty ceny občas dost vysoké. Citovat
Veverka Odesláno 27. únor 2016 Odesláno 27. únor 2016 Petr Šlapák toho má taky hodně, ale po dohodě nabírá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.