Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

máte někdo dobrou zkušenost s autoservisem, který se zábývá francouzským koncernem a umí dobře odvést svou práci. Hledám autoservis v Praze 8 Kobylisích. Potřebuji vyměnit jen hadice od chlazení a garáž kde bych to mohl udělat už nemám. Předem díky

Odesláno

Z prahy bych ti mohl doporučit jednoho člena.. jen si nemůži vzpomenout jak se jmenuje.. Kontaktuj ale člena Veverka ... on k němu taky jezdí a je plně spokojen ;) 

Odesláno (upraveno)

Jak se ten servis teda jmenuje na té Praze 10? Já to zkusím a uvidíme zda má volno nebo ne. ;-)

Upraveno uživatelem spernoga
Odesláno (upraveno)

Teď čekám, až se mi po týdnu zas ozve. Má toho hodně... Pak Ti dám na SZ vědět i s číslem. On dělá jinak ofiko u Citroëna ;)

Pe.Tře, ten Trnka by mě zajímal jako místní záloha/pohotovost (snad nebudu potřebovat), díky za tip :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Trnka je v pohodě, byl jsem tam 3x z toho jednou výměna oleje a vždy v pohodě. Auto bylo hotový cca do 3dnů ale nebyly to žádné extra opravy. Co se týká ceny oprav, tak u práce je to +- stejné jako jinde, u ND mi přišli ty ceny občas dost vysoké.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...