Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tyjo parada i ten vuz:-) srdcovka.. Chci se zeptat odctrabuje to i jemne skrabanecky jako od micky nebo neco takoveho? Vypada to perfektne opravdu...lak nemam nijak poskozen jen s eptam

Odesláno

Jelikož je to funglovka tak tam žádné škrábance nebyli...... ještě mě čeká dělat ferrari california T a jaguár z r 1972 tak potom možná budu mít více poznatku....

Odesláno

Muzu se zeptat v jakem odvetvi pracujes ze mas moznosti u takovich vozu:-) asi spatny to nebude jinak by se tim nedelali takove vozy. Jak se stim pracuje mel jsem v ruce lestenky a vosky atd atd a skoro nektere nesly ani dolu:-)

Odesláno

přípravek na lak a na kola ten je docela v pohodě......ale než se to ručně vyleští dá to zabrat..... přípravek na okna to je "mrd*t" ten schne hned a musí se hned rozleštit...... jinak doporučuji shlédnout aplikační videa ..... i já sem to tak udělal....

Odesláno

Na kola? Myslim ze na kola tam nic neni teda nechtel bych kecat...:-) na kola jsem dostal od zn meguiars jsem zvedav jak stim to pujde... No budu se muset podivat ale na lesticku to neni ne?

Odesláno (upraveno)

pořádně umýt tím šamponem v sadě...... klidně 2x či 3x za sebou pokud je to dost špinavé atd.

Hlavně perfektně vysušené......

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno

S umytím nemívám problémy, to bych zvládnul několikrát po sobě, ale ty hlupe muchy a asfalt mě se.e . Bo to neleze dolu.  :D 

Přema: pěkná práce.

Odesláno

Mal som asfalt na blatniku pri bocnej smerovke, a liehom to vpohode vsetko zislo dolu.

Na stranke pikatec.cz sa da pozriet co je v sade, a je moznost to dokupit aj samostatne.

Pekne auta, a dobra praca, to Bentley vyzera uzasne.

Odesláno

Myslite ze i takove necistoty jako jsou muchy jdeoi pryc? Myslite ze kdyz auto udelam tim picatekem a pak staci automobil osetrovat pouze vodou? Nebo i treba samponem na vapce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...