mk405 Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Ahoj, nevíte náhodou kde kopit nějakou levnější klidně i starší verzi Autocadu asi nejspíše LT? Acad LT 2006 stojí 37.000,- což je moc na občasné kreslení, stačilo by klidně z druhé ruky starší verze ale jen legální, žádné černé kopie. díky:papa Citovat
mk405 Odesláno 6. prosinec 2005 Autor Odesláno 6. prosinec 2005 Původně zaslal: kšanda přepálený znamená černá kopie? jo potřebuji, legální s licencí Citovat
Bret Odesláno 6. prosinec 2005 Odesláno 6. prosinec 2005 Tak to si kup jedině legální v obchodě. Jakkoli jinak získaná je vždy neorigo. Já dělám v A13, ta má ještě klíč a pak doma v ACAD2002 a tu mám přepálenou (tudíž neorigo:mad:) Citovat
mk405 Odesláno 6. prosinec 2005 Autor Odesláno 6. prosinec 2005 ono je to pro známého do firmy, jenže na občasné kreslení se mu to 40.000,- nevyplatí. takže by mu stačila starší verze od někoho kdo koupil novou nebo ruší činnost. věci oklo klíču jsou mě známé, klidně to muže být verze i s klíčem Citovat
Tazman Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Na netu - zkuz to vyhledat zkrz google.com nebo na nějakým warezovém fóru. Tam toh oje celkem dost i s serial nm. Citovat
mk405 Odesláno 7. prosinec 2005 Autor Odesláno 7. prosinec 2005 přes google jsem hledal ale nenašel. Předpokládám že přes warezové fóru a se serial nm. najdu jen nelegál a to nepotřebuji. možná se vám to zdá divné, ale občas někdo chce legální software a to opravdu legální, ne v uvozovkách. Citovat
vector Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: mk405 přes google jsem hledal ale nenašel. Předpokládám že přes warezové fóru a se serial nm. najdu jen nelegál a to nepotřebuji. možná se vám to zdá divné, ale občas někdo chce legální software a to opravdu legální, ne v uvozovkách. LT neumí 3D a verze pod 2004 neuměj otevírat nové výkresy a to tak, že vůbec. I na LT se dá koupit výhodně upgrade, ptak se toho moc lidí nezbavuje, ale v roce 2004 přešel Autodesk na metodu platby za technologickej upgrade. ještě je tu jedna věc a sice, že staré verze vyžadují HW key, který zase namá rád WinXP a se staršími Win, bych ten počítač raději vyhodil, než provozoval. Myslím, že 2002 už má Cdillu a dá se rozběhat pod XP. Takže pokud potřebuješ 2D scháníš konkrétbě 2002LT a pokud 3D tak 2000 hodně štěstí pane. Citovat
mk405 Odesláno 9. prosinec 2005 Autor Odesláno 9. prosinec 2005 jj to vše mi je jasné. ještě se zkusím zeptat jinak: jaké jsou možnosti koupit nějakej jinej kreslící program řekněme do 20.000,- aby v něm bylo možno dělat výkresy a nejlépe kdyby to bylo exportovatelné do cadu, víte o něčem takovém? vím že existuje Varicad takovej levnější cz produkt ale co jsem zatím viděl je trošku problém v komunikaci s Academ, takžetřeba něco podobného. Citovat
Kurt Odesláno 9. prosinec 2005 Odesláno 9. prosinec 2005 FREE: ProgeCAD LT 2006 http://www.progecad.com/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.