Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nenašel jsem tu podobné téma tak založím nové.

Jak je nyní kolem 0° tak mám problém že když jedu třeba 20 km tak se mi skoro nehne teplota chladící kapaliny. Respektive takhle - jezdím dost často trasu Smíchov - Měcholupy, tudíž většinu cesty po Jižní spojce kde jedu tempomat 80. Voda se ani nehne. Jak sjedu na Švěhlovu a stojím na semaforech tak se teplota začne zvedat, ale když zase pak jedu delší dobu jen tak lehce na plynu tak teplota zase spadne. Vozidlo topí. Když jsem jel naposled tak jsem měl jen lehce pohlou ručku teploty a šáhl jsem na chladič a byl teplý.

Setkal se s tím někdo? Napadl mě termostat, ale nevím kde ho hledat :)

Odesláno

Skus aj ci je tepla ta hruba hadica co ide do chladica. Chladic moze byt z vrchu teply ale termostat moze byt este zavrety. Ked sa pozres na kraj chladica, tak ide tam taka tensia gumena hadica cez ktoru idde tepla voda do chladica aj do nadrzky po chvilke nastartovania. Ak naozaj termostat otvara pri nizkej teplote tak ta hruba hadica musi byt tepla hlavne v strede v tom previse. Kraje su teple od chladica a druhy kraj od motora, preto dobre pozri stred a previs vadice, ci je teply.

Odesláno

Jezdím podobné trasy... Naprostou klidnou jízdou... A teplota se i v mrazech pohybuje kolem 80C" - A termostat je úplně nový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...