Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TAK ZÍTRA TU MÁME MIKULÁŠE SE SVÝM OBVYKLÝM DOPROVODEM...

cert1.jpg

Jestlipak jste byli celý rok hodní? Neporušovali jste při řízení předpisy, byli ohleduplní - měl by z vás Mikuláš radost, nebo máte předplaceno do pekla? ;)

Dneska jsem se mrkla na statistiky nehodovosti v ČR a není na to hezký pohled, za první pololetí jsme se sice zlepšili, ale pořád patříme mezi nejhorší řidiče v Evropě :( ... proto doufám, že si nikoho z Vás zítra čert neodnese, a to NEJEN ZÍTRA ;)

Opatrujte se a nepřetláskejte se večer se sladkým - já to mám vyřešené, dostanu jenom to uhlí :D :D :D

Odesláno

juuuu, bojim bojim :-)

takhle bys mela jezdit cely rok a na ten predmet co mas v ruce nabodavat kazdeho, kdo jezdi jak prase a zaslouzi pripichnout na rozen :-)

Odesláno
Původně zaslal: mk405

no pokud jsou v pekle jen takovéto čertice, jdu zlobit abych šel do pekla :aut:D:D:D

Napodobně... :D:D:D:D jestli je takový peklo tak začínám pořádně zlobit....

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D Chyba! :) Já jsem chtěla nafotit fotky jako anděl, aby to nepoňoukalo ke zlobení, ale copak to jde, když moje autí má barvu Lucifer??? :P:D:aut

... a jestli v pekle jezděj naví i peugeotama není co řešit, jdu zlobit :D:D:D

Odesláno

Holly :) OK, pošlu k tobě nějakého drsnějšího kolegu - my to máme rozdělené podle míry zlobení, a já jsem jen pro ty mírnější zlobily, víš? :D

Driver: Ti pošlu adresu, kde prodávají rohy, podej si přihlášku, s tvojí barvou autí tě určo vezmou ;)

DD: Kuju :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...