Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

svietia kontrolky po vybrati lkuca zo zapalovania

Recommended Posts

Odesláno

zdravim , mam problem na peugeote 306 beak . rv .2001 , po vypnuti zapalovania a vybratia kluca zo zapalovania , ostanu svietit kontrolky ako keby bol kluc v druhej polohe . moze to byt tym ze je niekde na kostre skrat ? alebo co to moze robit , po vybrati poistky F5 25A , pod volantom , tak zhasnu .

post-53718-0-22139900-1450795935_thumb.j

Odesláno

tiez som si myslel ze to bude spinacka , ale ked som ju odpojil tak to robylo stale , si myslim ze keby to bola spinacka tak po odpojeni by to nerobilo , ale roby to , a prestane to az po odpojeni tej poistky a ta nema suvis na spinacku asi , lebo nastartovat islo v pohode . len neviem na co vsetko ma este suvis ta poistka , co vsetko cez nu ide , 

Odesláno (upraveno)

vytiahni rele vyhrevu zadneho okna tam bude nieco zle ta poistka to prave isti  a nieco odtial sa ti vracia spet na spinacku a vobec zisti ci ti vyhrev funguje

alebo spinacka odpojil si vsetky konektory kable od spinacky?

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

od spinacky som odpojil vsetky kable , lebo som myslel ze to bude ona robit , ale aj po odpojeni to robilo stale , tak som zhodnotil ze spinacka to asi nebude . , a ktore je to rele na ten ohrev zadneho okna ? 

Upraveno uživatelem cubik
Odesláno (upraveno)

pravdepodobne zltej farby bude aspon u 406 bola dufam ze nemas BSI inak tam nebude pripadne daj vin nech sa pozrem do SB co tam mas v tom aute

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Ahojte prosím vás mám problém s kontrolkami (peugeot 306 hdi). Taktiež sa mi rozsvecujú po vybratí kľúča. Ale v ľubovoľnom poradí (ako vianočný stromček). Po stupení na brzdu zhasnú. A keď vyberiem F9 20A poistku tak tiež zhasnú. Mala by to byť poistka riadiacej jednotky vstrekov ,ale nie som si istý mám nemecký návod.Nestretol sa niekto s tým ?? 
Za každú radu ďakujem 

Upraveno uživatelem Pavel.Z.
Odesláno (upraveno)

F9  a F4 by mali byt poistky od obrysoviek podla schemy 

zrejme moaze byt zaoxid konektor alebo kable ,preveril by som kable konektory co idu po podlahe do zadu ku svetlam  kade presne u teba idu neviem ale asi pod soferovymi nohami kobercom 

tiez na skusku by som odpojil spinacku  jej konektor z poistkovky  a odpojil packu svetiel 

a tiez este skus poistku F19

Odesláno

to som asi vybral F5 ako sa dívam. Skúsim ešte tú F4 a dám vedieť. Inak mal som problém s páčkou smerovky niekedy mi nezapínala, ako keby bol kontakt zlý a srčalo to. Presne neviem kde sa odpaja ta spinačka, ale snáď to nájdem. Zajtra to poodpájam skúsim aj tú F4 a nie F5 . V piatok idem 900km na tom aute domov všetko funguje len ked vytiahnem kľúč tak sa rozsvietia kontrolky a preblikavaju, bojím sa na takú trasu :-(. 
Veľmi pekne ďakujem zatiaľ

Odesláno (upraveno)

konkretne ktore kontrolky?  F5 by mal byt ventilator kurenia (rele ventilatoru)

takze ta F9-neplati? tu si nevyberal? ani F4? si nevyberal?

Odesláno

na palubovke najskôr kontrolka oleja slabo svieti po chvíľke sa pridajú ostatné Airbeg, atď aj ručička oleja skáče... Pod kapotou cvakaju aj dake relatka.

F9 som vyberal a zhasne to. Keď ju vrátim a vyberiem F5 (ktoru som si splietol) tak aj potom to zhasne. 

Odesláno

Tak skúšal som to.  Všetky poistky F9, F5, F4 sú s rovnakým výsledkom prestane to svietiť.   Vyberiem F9 zhasnu kontrolky. Vrátim ju naspäť rozsvietia sa, vyberiem F5,to isté a aj keď to zopakujem s F4 tiež to isté :-(. 
Ono keď  vyberiem klúčik najskôr svieti červený olej  a do 10sekund sa prida ostatne stop, airbeg atd. Preblikuju medzi sebou ako farebná hudba. Stlačím brzdový pedál a všetko pohasne a je v kľude. Uvoľním pedál a zas blikajú 

Odesláno (upraveno)

:myslim  tak to ja mam asi ine schema F5 by sedela ale f4 a f9 nie

musis postupne odpajat konektory k prislusnym spotrebicom tych poistiek 

postupne povytahhuj vsetky poistky a vypis zoznam ktore zaberu 

kludne to mozu byt aj spatne budiky maju jedno trvale napajanie  skus poistku F8 to je na scheme ale v tvojom popise je to F6 

Odesláno (upraveno)

tu spinacky by som odpojil ako prvu 

naprv skus dat klucik do medzipolohy   0-1(pridrzuj rukou klucik)  ak sa ti podari co sa stane 

Odesláno

takže dnes som skúšal vybrať ešte raz F4 no a po chvíli cca 2min to znova robí. Takže aktuálne to prestane robiť na F5 a F9. Čo som sa díval čo znamenajú majú na starosti aj vetrák chladenia. Rozobral som masku, otvoril relátka a bola tam vlhkosť ale tým to nebolo. Robí to stále. Odpojil som aj riadiacu jednotku vtedy to prestane. No bez nej sa nedá jazdiť :-(. Tak som bádal ďalej odpojil spínačku, konektory pri poistkách,páčku smeroviek a svetiel, centrál  no bez zmeny. Odpojil som aj  komfortnu riadiacu jednotku pod kurenim a vtedy to menej preblikuje. No nemám šajny čo to môže robiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...