Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Kupil som 807mu v kozi s elektrickymi sedadlami s pamatou a mam problem. Podla manualu by sa mala do pamate ulozit aj poloha spatnych zrkadiel a pri naslednom stlaceni tlacidla 1, alebo 2 by sa aj tieto mali dat do stavu pri nastavovani, ale mne to nefunguje. Zosteluje sa len sedacka a spetne zrkadla sa nezmenia. Neviete niekto poradit kde by mohol byt problem? Dík za kazdu radu.

Odesláno

Není pravidlo že sedadla s pamětí + elektricky sklopná zrcátka = paměť sedadel i zrcátek, v zrcátkách musí být nějaký senzor paměti či co jsem to četl. Taky mám el. sedadla s pamětí a zrcátka pouze el. sklopná. Zrcátka s pamětí mají ještě tu funkci, že zařadíš zpátečku a pravé se automaticky natočí na zadní kolo.

Odesláno

Nevím, jak u 807, ale u 508 se musí zvolit, které zrcátko se má při couvání přenastavit (přepínač přesunout na levé, nebo pravé) :myslim Přednastavení se dělá při běžícím motoru a zařazené zpátečce. Sedačku a zrcátka si si nastavoval společně při běžícím motoru?

Odesláno

Sedacku a zrkadla som nastavoval podla prirucky k autu:

Poloha místa řidiče uložená do
paměti tlačítky M, 1 a 2
Pro uložení do paměti pomocí tlačítek,
umístěných na boku sedadla:
F zapněte zapalování (2. otočení
klíče),
F seřiďte své sedadlo a zpětná
zrcátka,
F stiskněte tlačítko M, potom do čtyř
sekund tlačítko 1 pro 1. paměť
nebo tlačítko 2 pro 2. paměť.
Uložení do paměti je potvrzeno zvukovým
signálem.
Uložení nové polohy vymaže předcházející
polohu.

Problem este je, ze ked to nastavim tak by malo byt ulozenie potvrdene zvukovym signalom, co mi ale neurobi. Zvukovy signal sa ozve len ked dokonci nastavenie sedacky po stlaceni tlacidla 1, alebo 2. Po nastaveni nie, ale nastavenie sedacky prebehne.
Odesláno

Tak to funguje správně. U mýho auta je to ještě tak, že když odemknu klíčem č 1. Nastavím sedadlo do paměti č. 1. Pak zamknu a odemknu klíčem č. 2. nastavím sedadlo do paměti č.2. Zamknu klíčem č.2. Potom když odemknu kterýmkoliv klíčem, tak se sedadlo nastaví přímo pro tu danou paměť. Čili když jedu já a mám nastavené sedadlo na sebe, potom přijde dcera s klíčem č. 2 a odemkne, tak sedadlo najede do paměti č. 2 hned při odemknutí.

Odesláno (upraveno)

a staci  potom jen zmackonout treba c1 a najede to , nebo je treba to drzet? ja treba to musim drzet tu jednicku a nastavi se  jak to je v pameti

ne já prostě odemknu a sedadlo najede samo do polohy v nastavení 1. pak zamknu svým klíčem.  Dcera odemkne svým (druhým)klíčem a sedadlo najede do polohy 2.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

U mě je to takto. Za jízdy držet. Při stání najede samo.

S tím nastaením sedačky. Co tak zmáčknout M a pak držet 1, nebo dvojku, než to cinkne.

No prave ze mne to pri nastavovani necinka. A funguju niekomu aj spetne zrkadla? Lebo v manuale je to jasne napisane, ze sa maju zoszelovat aj tie.

Odesláno (upraveno)

Michate dohromady moc věcí najednou. Sedačky - dva způsoby uložení polohy do paměti, dva samostatné procesy. Bud klíčem, nebo tlačítky. CELKEM tedy lze nastavit 4 polohy.

post-42822-0-60316100-1450708196_thumb.p

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Problem este je, ze ked to nastavim tak by malo byt ulozenie potvrdene zvukovym signalom, co mi ale neurobi. Zvukovy signal sa ozve len ked dokonci nastavenie sedacky po stlaceni tlacidla 1, alebo 2. Po nastaveni nie, ale nastavenie sedacky prebehne.

V tomhle aby se vepř vyznal, kdy ti to cinka a kdy ne. Myslíš tím že se signál ozve hned když nastavis polohu kterou chceš uložit do paměti a po jejím uložení pres M/1 nebo M/2 se nic neozve a poloha se do paměti neuloží?

Edit: vyvolání polohy z paměti tlačítky 1 a 2 se liší - motor vypnutý: krátký stisk, motor v chodu: držet dokud se poloha nenastaví.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Ked nastavim sedadlo, pri zapnutom kluciku stlacim M a hned potom tlacidlo 1 a poloha sa ulozi do pamati, ale nie je to sprevadzane ziadnym zvukom. Ked ale jazdi zena a ja pridem do auta, odomknem, stlacim 1 a sedacka sa nastavi a ked sa dokonci nastavovanie tak pocujem zvuk, take cinknutie. Mne hlavne v celom tomto vlakne islo o to, vysvetlit preco mi nenastavi aj spetne zrkadla, ked to podla manualu nastavovat ma a hlavne ci to vobec niekomu nastavi. Nechapem preco to pisu do manualu, ked to nikomu nefunguje.

Odesláno

Rozumím. A ulozeni/vyvolání polohy dálkou jsi zkoušel?

Odesláno

To som neskusal. Mam na klucoch ovladanie od brany, aj od webasta takze druhy kluc nepouzivam a ani nepotrebujem. Ved stlacenie tlacidla je jednoduche, zlozitejsie pre mna by bolo prehadzovat ovladace. A co tie spetne zrkadla? Funguje to vobec niekomu? Ja som mal v minulosti staru Audi A6 a tam to slapalo na jednotku, nastavila sa sedacka aj spetne zrkadla. Nechapem preco tu to nejde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...