petr.inout Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Ahoj kluci, zase malynký problém, koupil jsem páčku v náhradě a děje se to, že mi nesvítí dohromady dálka a tlumené, nevíte někdo poradit, jestli to nejde nějak propojit, zkoumal jsem i ten starý, co mi odešel a na první pohled do střev jsem neshledal nějakou odlišnost. Díky za radu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 mas packu pro H4 (pokud se vubec takove delaly)nebo je to takovej smejd ze bych to snad i vratilpotrebujes diodou proklemovat kontakty tlumenych a dalkovych Citovat
petr.inout Odesláno 17. prosinec 2015 Autor Odesláno 17. prosinec 2015 no, zkusím ještě jinou páčku, třeba je to výrobní vada, H4 se do našich krabic snad ani nadávaly, jestli se nemýlím... Citovat
petr.inout Odesláno 22. únor 2016 Autor Odesláno 22. únor 2016 sice pozdě, ale omlouvám se, páčka od náhradního výrobce sice pasuje a nefunguje, zkusil jsem 3 a ani jedna nedokáže správně ovládat světla, takže pouze origo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.