Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam zaseknuty klic v zapalovani. Zadny problemy jsem s tim nikdy nemel ze by to drhlo nebo neco. Nastartoval jsem a kdyz jsem chtel pri parkovani vypnout tak nic. Lomcoval jsem s tim a taky nic.

Mate nejaky tipy? Diky za rady.

Odesláno (upraveno)

Mate nejaky tipy? Diky za rady. 

jinou s .skříň ,vrakáč

nebo ji vyndat a zkusit podchladit i s klíčem a  -silný magnet,trpělivost,hodinářské nářadí a jehly,sekundové lepidlo a pokus omyl s tyčinkou nebo .......startovací tlačítko.

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Nastartoval jsem a kdyz jsem chtel pri parkovani vypnout tak nic. Lomcoval jsem s tim a taky nic.

Nešlo ti to klíčkem normálně chcípnout,nebo si to chcíp a nejde jen vyndat klíč?

Odesláno

Tak toto se stalo i mě. Pokud nevyndáš klíč,nebo spíš s ním nejde otáčet,tak nevyndáš spínačku ze sloupku.

Klíčem jsem lomcoval, do spínačky bušil a nic.

Došlo to tak daleko,že mi zůstal ten obal klíče v ruce a planžeta ve spínačce.

Pak přišla na řadu ještě hrubší síla a kleště, kterýma jsem lomcoval se zbylou planžetou tak vehementně, až to povolilo a dal se klíč vytáhnout.

Bohužel elektrická část to nepřežila,protože se tam lehce roztavil ten plast a zateklo to mezi otočný prstenec a pevný díl.

Nezbude než tu elektrickou část sehnat na vrakáči.

Odesláno (upraveno)

Mne sa to tiež stalo, dalo sa otáčať, vypnúť, ale nie vytiahnuť.

Ta blbá poistka zámku volantu mala zlomenú strunku.

Odvrtal som to aby to išlo vôbec vybrať.

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno

Tak nakonec se vsemoznyma zpusobama klicek podarilo vytahnout. Musela se vymenit pouze kostka spinaci sktinky, takze lehci a levnejsi varianta. Vsem diky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...