comm Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 zdar vsetkym, potreboval bych poradit, nebo jestli nemate vic skusenosti s chybama p0471, p1435, p0490, p1598-sem tady nasel, ale rad budu za kazde poznatky. 2.0 rhr 04 Citovat
milanblatnica Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 http://www.pikit.co.uk/peugeotmt/psa%20eobd%20p%20codes.html Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 P0471 Signál snímače diferenciálního tlaku výfukových plynů : Koherence zvyšování teploty P1435 Systém aditivování : Absence komunikace s počítačem aditivace P0490 Signál kopírování polohy elektrického ventilu EGR : Kladná odchylka obvodu P1598 Elmag. ventil obtoku chladicího okruhu Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Nejaky skusenosti nemate nebo poznatky ci napady. Kde hledat pocitac aditivace, asi se blbe ptam ale nik se za mne nezepta. Dik vssem Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Sviti kontrolka MIL ? Zrejme je vypnuty FAP a ne nejlepe. Nebo se v tom nekdo vrtal. Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 (upraveno) Taky mne to uz napadlo, ze by to nekdo vypnul a blbe. Kdyz vymazu chyby a nastartuju necham motor vyjet na 2200ot tak po par vterinach vyskoci kontrolka a krasne zapipa No v tom aute se vrtal takovy domaci kutil a ja sem to od neho koupil za par chechtaku. Taky je to pro mne neco novyho a taky ti popisi. Po zahrati zacnou houpat neskutecne otacky. po pridrzeni plynu na 2000 tak krasne drzi ot. Je tam toho vic co bude treba udelat, tak ja mam doma takovou malou hracku. Nevis kdo tu v clubu prodava dily na peugeot, vim ze nekdo tu je takovej ,ale ja si nemohu spomenout na jeho nick. Upraveno 8. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
ferinko2 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Badisak - použité ND Nové ND http://autorozvody.cz/......a nick,no teraz ani za boha... Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 jo badisak to je ono. autorozvody to objednavam vzdy. dik Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Nepomuze. Okamzite let k nekomu kdo ti to da dohromady.¨Mas vypnuty FAP neodborne a po ohrati nad 70 stupnu se spousti regenerace. Tudiz regeneruje v jednom kuse. Hrozi zniceni motoru. Zkontroluj si taky hladinu oleje. Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 (upraveno) hmm, ale tady nevim kto to dela a jeste tomu dobre rozumi. NO ten chudak se ani neohreje, zacne to delat po minute. Fap off nedelal, kdyz jel z dovoleny tak neco mu tam bouchlo a obrovsky cerny dym sel z vyfuku. aspon tak rikal. Da se nejak zjistit, jestli je off nebo neni off fap-ko Upraveno 8. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
straki007 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Hm¨. Tak to je totalne spatne. No resit to musis radeji hned. Odkud jsi presne? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Badisak - použité ND Nové ND http://autorozvody.cz/......a nick,no teraz ani za boha... autorozvody jsou právě Badisaka Citovat
comm Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 (upraveno) Tachov -plana. no prave to resim. jezdit stim nemam v planu vubec nez to dam cele dohromady. Jinak chápu dobře když si myslím že jednotka aditiv je součástí RJ motoru. Sem koukal pod auto a tam je všechno co se týče fap-u i dokonce skoro plná nádržka s aditivem. Tazam se ještě jednou jak poznam či tam funguje ta jednotka aditiv. Diag mám tak kam juknout. Mám v plánu tam nechat fap bo budu jezdit na nemce,Rakušany a nerad bych byl kdyby mne pak pěkně sjeli. Upraveno 9. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
comm Odesláno 9. listopad 2015 Autor Odesláno 9. listopad 2015 (upraveno) Jo a senzor za katakem hlasi teplotu 1080 celsia, pred 0 celsia nejake rady?? Upraveno 9. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
straki007 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Tady neni co moc radit. Proste puvodni soft a nechat vypnout fap a nebo fap vratit. Citovat
comm Odesláno 10. listopad 2015 Autor Odesláno 10. listopad 2015 (upraveno) Tak panove dnes sem se trochu do ty 407 zavrtal. EGR ventil je novy fungl teda spon podle faktury od peugeotu a kdyz sem ho vybral byl uplne puvodni a zasrany jako cunik. Vycistil a spet namontoval. Jejda motor si pradie jako kocour. Uz vim ze s fapem se nikto nehral ani neexperimentoval. Tak nerozumim ty chybe kde rika ze se nelze spojit s jednotkou aditiv. Predpokladam ze bude nejaky kabel v cajku. Straki az budu mit vsechno hotovy tak pridu na egr nech mne uz neprudi Jo mam jeste jeden dotaz nevite k cemu je cerveny konektor asi je 16pin. a nachazi se pod volantem. Jen tam tak vysi, jako nudle z nosu. Jinak dekuju vsem. Straki casem te budu otravovat Upraveno 10. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
saslik Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Jasné daj na Strakiho radu ja som mal rovnaký problém po kúpe auta A po 2000km sa mi z dôvodu zle urobené ho FAP OFF zvýšila hladina oleja A ohlo mi ojnice.....verdikt nový motor.... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
straki007 Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 No kdyz jsi vycistil EGR tak mas postarano na chvili protoze zasrany byl kvuli tomu ze to porad regeneruje. Ale to ono si tady clovek muze klidne uklepat prsty a nekdy nekomu nepomuze tak jako tak......... Citovat
comm Odesláno 11. listopad 2015 Autor Odesláno 11. listopad 2015 (upraveno) Chtel sem stim rici ze ho menily v peugeot servisu za novy a ouhla von je puvodni!!! Auto je stejnak rozebrany a bude jeste trvat nez ho dam nejak dohromady a velice rad pridu. Mne by jenom zajimalo kde je ta jednotka aditiv, uz sem ji nasel. teda jenom konektor. Tak se neboj tolik se u mne neuklepes Ja jenom vim ze fap-ko tam musim nechat. Tak je mi to jasny, rj jednotka aditiv tam neni Upraveno 11. listopad 2015 uživatelem comm Citovat
comm Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Tak pánové, vybral sem ten filtr částic a budu upřímný, ale tu už regenerace nepomůže. Možná ruční vyčištění, ale to je dočasně řešení. Příkladem foto stavu fap při 195tkm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.