Jaroslav Pavlata Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Zdravím, je u tohoto modelu na chladiči vypušťák na kapalinu? Nebo jakým způsobem se vypouští a následně po naplnění odvzdušňuje? Auto jsem koupil a v nádobce je takový rezavý "sajrajt", rád bych celou soustavu proplách, máte nějakou radu? Známý říkal že je to nejlepší provést 2x - 3x jarem, potom čistou vodou a nakonec nalít chladící kapalinu. Předem všem děkuji za rady. Citovat
KubaBuba Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Ahoj, tý jo hele nechci strašit, ale rezavej sajrajt jsem měl v nádobce kdysi taky a měl jsem prasklé těsnění pod hlavou... Nádobka by měla být s vodou čistá. Měl by být dole pod chladičem výpust. ventil. Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 5. listopad 2015 Autor Odesláno 5. listopad 2015 Ono kdo ví kdy naposledy předchozí majitel měnil chladící kapalinu..koupil jsem před půl rokem Audi A6 a v ní je to prakticky to samé.. Citovat
Agrafik Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 Nemáš tam překlep? 2.7HDI z roku 2003? Ty motory se začly dávat od 10.2004 s FL 607my. Jinak kapalinu vypustíš vypouštěcím otvorem dole na chladiči. Musíš taky povolit odvzdušńovák na trubce k topení , u EGR a ještě na chladiči nahoře. Proplach pouze čistou vodou. Chladící kapalinu originál. Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 6. listopad 2015 Autor Odesláno 6. listopad 2015 Nemám, auto je 2003, ale prý je v něm měněn motor, který je z 2008. Citovat
Agrafik Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 (upraveno) Co tam byl teda za motor předtím. A převodovka? Můžeš tu dát fotku motoru? Upraveno 6. listopad 2015 uživatelem Agrafik Citovat
Jaroslav Pavlata Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 Tak sem se přeci jen sekl, rok výroby je 2005, ovšem to nic nemění na tom, že by tam měl být motor z 2008-2009... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.