Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě mám prosím dotaz,žárovka je vyměněná,celé to bylo zaoxidované a uvnitř mlhovky je voda a nečistota ,jak se prosím sundává ta část v čem je žárovka ? abych mohl mlhovku vyčistit a vysušit ze vnitř ???? děkuji

Odesláno

Myslíš vyjmutí paraboly? 1. Odpojit kabely/vyjmout žárovku. 2. Opatrně vycvaknout kuličku na seřizování. 3. Po stranách vycvaknout z plastových držáků, fungujících zároveň jako pant. Nelíp se to asi bude dělat na celovozovym zvedáku.

Odesláno

Já je rozdělával několikrát a na vysušení je třeba mlhovku sundat z nárazníku. Dole je připevněna dvěma torxy a nahoře je někdy pružina. A na tu je opravdu hrozný přístup, chce to sundat minimálně přední část plastového podběhu. Jak budeš mít mlhovku venku je možné ji rozdělit na sklo s plastem a samotné uchycení žárovky. Jestli se ti rosí, tak je třeba najít příčinu, jinak to budeš mít z za chvíli znovu. A podle mě je nejlepší sehnat druhou mlhovku, která je v pořádku - buď novou nebo z vrakáče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...