durom Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Dá sa nastaviť sbiehavosť kolies zadnej nápravy? Citovat
kemo Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 to nepude já už sem se nato ptal i na geometrii spíš jen vyměnit duležíté díly třeba se to srovná Citovat
durom Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 Čím sa naruší zbiehavosť kolies pevnej zadnej nápravy? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 ohnes ji v direpraskne ve svarutahas za ni jine auto (vyslovne to je na naprave zakazane) Citovat
kemo Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) máš tam přece tlumiče gumove silntbloky náprava přece není na pevno neco muže bejt poškozené a ani otom nevíš já mám taky odchylky na zadní nápravě při geometrii a s určitostí mě neřekli přesně čím to muže bejt Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem kemo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 sbihavost - ne rozdil rozchodusbihavost je ta ze se mu kola shihaj k sobe to znamena ze ma napravu nekde hnutou a jedno z kol jde sejdrem, Citovat
chury721 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Nebo ohneš těhlici - na které je ložisko, stačí třeba v zimě vzít šmejrem obrubník ... Citovat
HonzaC2 Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Sbihavost zmenit muzes, ale neni to standardni moznost. Podlozis cep naboje podlozkama. Drzi na 4rech sroubech. Musis to ale dobre spocitat a nechat vyrobit presne podlozky - idealne z nerezi. Citovat
durom Odesláno 5. listopad 2015 Autor Odesláno 5. listopad 2015 založil som túto tému,lebo mi 3D geometrii v jednom servise namerali zbiehavosť na zadnej náprave vľavo 0 stupňov 10min a vpravo 0 stupňov 15 min obidve kolesa v červenom poli.Dnes som bol na geometrii v značkovom servise Peugeot a namerali na tej istej náprave zbiehavosť vľavo 0 stupňov 21 min a vpravo 0 stupňov 27 min. Geometria vporiadku.Požadované min 0 stuňov 24 minut-max 0 stupňov 32 minut.Neviem čo si mám o tom myslieť. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 spatne nasazene pripravky na kolechobcas je dobre provest kontrolu 2x Citovat
Velickin Odesláno 22. listopad 2015 Odesláno 22. listopad 2015 Já bych řekl, že to máš OK. I zadní kola MUSÍ mít sbíhavost, jinak ti zadek bude pendlovat zleva doprava, jako to vidím u některých přívěsů. Kdysi dávno jsem měl Suzuki Baleno a v zimě jsem nemohl na rovině udržet zadek na silnici - a byla to špatná sbíhavost! Tam šla nastavit, u P 308 to spíš nejde. Takže jestli se ti nesjíždí kola, buď v klidu. Mě se kdysi gumy goodyear sjížděly zvenku a další, tuším semperitky se pak sjížděly naprosto rovnoměrně. Citovat
HonzaC2 Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Zadni kola muzou byt klidne na 0. Pokud ti pri 0 pendloval zadek, bylo to necim jinym. Taky mi pendloval zadek, sbihavost zadku celkova pres 1 stupen. A gumy sjete z venku. Jinak k tomu mereni. Zalezi v jake vysce to meris. Pokud jsi byl v autorizaku, tam to oni zmeri v poloze predepsane. Normalne to auto primackou k podlaze, aby se dostali na predepsanou referencni vysku, pri ktere jsou hodnosty predepsane. Pokud jsi byl nekde jinde, je mozne, ze to zmerili tak, jak auto stalo. V tu chvili ten zadek mohl byt vyse nez v referencni vysce. V jine vysce maji ty kola sbihavost jinou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.