Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Víte někdo jak drží v opěradle ten plast do kterýho je zasunutá opěrka?? Nějak se mi jeden celkem hýbe a nechci ho urvat uplně, kdybych ho vyndaval, z obrazku to není vubec jasný. Dík Na obrazku položka č 2 Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Jestli je to stejny jak na 307 me takj ten plast je v sedacce pouze nacvaknuty. Tzn plast nasunuty na loketce a celek nacvaknuty na sedacce Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 Hmm, tak to nevim, loketka jde po stisknutí toho zamku vyndat sama, tak jak je to na obrazku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 Jo, už davno, nechal jsem je i vyprat. Jen jsem při montaži zjistil že šrouby od pásů jsou s jiným zavitem, jeden jsi tam nechal, a druhej jsem naštěstí vyřešil přehozením držáku u spolujezdce, u řidiče by to nešlo tam je mechanismus zvedání přimo na tom držáku. A ještě že jsem přehazoval pyropatrony hned, kdybych zjistil po tom co bylo sedadlo v autě že jedna byla cvaklá hned u patrony tak bych asi prskal Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 bych rekl ze cely se to zadsunuje do sedacky a tam zacvakne do protikusu. Teda takhle to vypada z obrazku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 Koukal jsme na 307 v SB a tam jsou tři typy, dva jsou s timhle stejným plastem a jedem uplně bez toho plastu. Počkam jestli se někdo neozve kdo to ví, ale jestli to bude takhle tak tam bude něco prasklýho, což bude lepší s tím nelaborovat a nechat to dokud to drží, urvat to jde vždycky, hlavně že konečně pořádně sedím Citovat
kovy_s Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Jo, už davno, nechal jsem je i vyprat. Jen jsem při montaži zjistil že šrouby od pásů jsou s jiným zavitem, jeden jsi tam nechal, a druhej jsem naštěstí vyřešil přehozením držáku u spolujezdce, u řidiče by to nešlo tam je mechanismus zvedání přimo na tom držáku. A ještě že jsem přehazoval pyropatrony hned, kdybych zjistil po tom co bylo sedadlo v autě že jedna byla cvaklá hned u patrony tak bych asi prskal ten šroubek bude někde v garáži no... Tak hlavně , že jsi to vyřešil a sedí se ti na nich dobře Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 Jo jo, šlo hlavně o sezení, ted už to auto ai přežijou Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Cece ja ve svy 406 mel normal sedacky a loketku, a bylo to super, tady mam loketku v sedacce a je to takovy stisneny . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 Mě to přijde celkem dobrý, ja tam neměl žádnou, sedačky jsem měnil hlavně kvuli sezení, kdyby loketky překaželi tak je klidně vyhodím a bude klid, zatim bych je nechal, uvidim Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Uvidis kazdopadne mam jeste nekde fakturu od toho plastu. Musis koupit oba dva a sou kurevsky drahy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2015 Autor Odesláno 28. říjen 2015 A jéje, no tak uvidim no, zatim to drží, jen je tam taková vůle jakoby Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Cena 1200 s dph. Referencni cislo 00008830Tj Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 Jak si psal pokud to drzi kasli na to ja to mel na dva kusy takze sem to musel menit..... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2015 Autor Odesláno 29. říjen 2015 Tak ten plast má dvojí jištění, jedno je na tom obloučku a druhý je na středové trubce. Viz obrazek z NETu. U mě bude nejspiš urvaný to středový jištění proto se to kejklá, něco jsme našel i tady na foru - https://www.peugeot-club.com/topic/98619-laktova-opierka-na-sedadle-vodica-peugeot-307/ Bez destrukce se to podle toho jak to vypadá nedá vyndat Jinak napovídal Google - https://www.google.cz/search?q=8830Tj&hl=en&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCN3a3bCn6MgCFYVGDwodP7sCZQ&biw=1428&bih=874#imgrc=bn9qvdVCS42bDM%3A Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.