Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Víte někdo jak drží v opěradle ten plast do kterýho je zasunutá opěrka??

Nějak se mi jeden celkem hýbe a nechci ho urvat uplně, kdybych ho vyndaval, z obrazku to není vubec jasný. Dík

Na obrazku položka č 2

post-3974-0-84855100-1446057657_thumb.jp

Odesláno

Jo, už davno, nechal jsem je i vyprat. Jen jsem při montaži zjistil že šrouby od pásů jsou s jiným zavitem, jeden jsi tam nechal, a druhej jsem naštěstí vyřešil přehozením držáku u spolujezdce, u řidiče by to nešlo tam je mechanismus zvedání přimo na tom držáku. A ještě že jsem přehazoval pyropatrony hned, kdybych zjistil po tom co bylo sedadlo v autě že jedna byla cvaklá hned u patrony tak bych asi prskal :D

Odesláno

Koukal jsme na 307 v SB a tam jsou tři typy, dva jsou s timhle stejným plastem a jedem uplně bez toho plastu. Počkam jestli se někdo neozve kdo to ví, ale jestli to bude takhle tak tam bude něco prasklýho, což bude lepší s tím nelaborovat a nechat to dokud to drží, urvat to jde vždycky, hlavně že konečně pořádně sedím

Odesláno

Jo, už davno, nechal jsem je i vyprat. Jen jsem při montaži zjistil že šrouby od pásů jsou s jiným zavitem, jeden jsi tam nechal, a druhej jsem naštěstí vyřešil přehozením držáku u spolujezdce, u řidiče by to nešlo tam je mechanismus zvedání přimo na tom držáku. A ještě že jsem přehazoval pyropatrony hned, kdybych zjistil po tom co bylo sedadlo v autě že jedna byla cvaklá hned u patrony tak bych asi prskal :D

ten šroubek bude někde v garáži no... Tak hlavně , že jsi to vyřešil a sedí se ti na nich dobře :D

Odesláno

Tak ten plast má dvojí jištění, jedno je na tom obloučku a druhý je na středové trubce. Viz obrazek z NETu.

U mě bude nejspiš urvaný to středový jištění proto se to kejklá, něco jsme našel i tady na foru - https://www.peugeot-club.com/topic/98619-laktova-opierka-na-sedadle-vodica-peugeot-307/

Bez destrukce se to podle toho jak to vypadá nedá vyndat

Jinak napovídal Google -  https://www.google.cz/search?q=8830Tj&hl=en&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCN3a3bCn6MgCFYVGDwodP7sCZQ&biw=1428&bih=874#imgrc=bn9qvdVCS42bDM%3A

e16aca2s-960.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...