Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Dobrý deň,

potreboval by som poradiť. Mám poškodenú lakťovú opierku na sedadle vodiča a neviem zohnať náhradný diel.....vie mi niekto poradiť kde by som ju zohnal?? 

ďakujem

Posted

Pokud myslíš ten plastový díl co je na sedačce, tak normálně v Peugeotu. Pokud máš poškozenou samotnou opěrku, tak asi vrakoviště, nebo mi napiš SZ. Mám od řidiče jednu doma.

• 5 months later...
Posted

Chlapi mozem otazku ako tu opierku odmontujem ? Nikde som nevydel ziadne sroby z boku ani nic podobne cim by som to mohol rozobrat lebo chcem tam dat klasicku stredovu opierku

Posted

Vítaj! Normálne stačí zatlačiť to tlačítko na boku sedadla (diel č.2) a opierka (diel č.1) by sa mala dať ľahko vytiahnúť.

Posted

Dobrý deň,

potreboval by som poradiť. Mám poškodenú lakťovú opierku na sedadle vodiča a neviem zohnať náhradný diel.....vie mi niekto poradiť kde by som ju zohnal?? ten isty problém , ktorý ma uživatel Nováček . Ďakujem za radu

ďakujem

Posted

Uživatel se nemenuje Nováček, ale je nováčkem zde na fóru. Je to něco jako titul podl kterého poznáš jak je aktivní na fóru. Jde o uživatele De ferran nebo sh4wne??

Posted (edited)

Teraz som kúpil ten diel 8830 Tj,ale nechce to tam držať.Ako to tam treba namontovať?Chýba tam ešte niečo?

Edited by zolco
Posted

Dnes som vytiahol ten držiak s druhej sedačky,a zbadal som že v pravej je krúžok.Vo vodičovom sedadle bol vytrhnutý,a zapadnutý dole vo výstuhe sedadla.Musím dať von sedadlo,rozobrať ho a navariť ten krúžok nazad.

• 2 months later...
Posted

Dnes som vytiahol ten držiak s druhej sedačky,a zbadal som že v pravej je krúžok.Vo vodičovom sedadle bol vytrhnutý,a zapadnutý dole vo výstuhe sedadla.Musím dať von sedadlo,rozobrať ho a navariť ten krúžok nazad.

Ahoj, nemas k tomu nahodou foto?

Posted (edited)

Je v sedadle,on može padnúť len do vnútornej časti.Musíš dať zo zadu čalúdnenie.Ten krúžok ti bude na nič,lebo sa nedá naspať privariť z co-čkom.Musíš to dať vysústružiť zo z kovu.Musíš rozobrať čalúnenie sedačky,a dať dole rámik airbagu.Pôjde ťažko,ale dá sa to rozobrať.Najlepšie pri zváraní by som odporúčal vybrať komplet sedačku!Žial nefotil som to.Vela šťastia!

Edited by zolco
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Je v sedadle,on može padnúť len do vnútornej časti.Musíš dať zo zadu čalúdnenie.Ten krúžok ti bude na nič,lebo sa nedá naspať privariť z co-čkom.Musíš to dať vysústružiť zo z kovu.Musíš rozobrať čalúnenie sedačky,a dať dole rámik airbagu.Pôjde ťažko,ale dá sa to rozobrať.Najlepšie pri zváraní by som odporúčal vybrať komplet sedačku!Žial nefotil som to.Vela šťastia!

ktore je presne to ocko? Ta cierna cast ramu?

02_sedacka.jpg

Takto mi to jedneho dna ostalo v rukach, nic sa nezdalo poskodene ani odlomene. Diel "2" siel v pohode oddelit, len ho akosi neviem dostat naspat do sedacky.

01_opierka.jpg

Edited by longo213
Posted

ta plastovy na loketce ma drzet v te dire na prvni fotce

To mi doslo, lenze neviem ho tam dat, resp. nedrzi. Nevyzera zeby z neho bolo nieco odlomene, no neviem.