De ferran Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mám poškodenú lakťovú opierku na sedadle vodiča a neviem zohnať náhradný diel.....vie mi niekto poradiť kde by som ju zohnal?? ďakujem Quote
stafflik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Pokud myslíš ten plastový díl co je na sedačce, tak normálně v Peugeotu. Pokud máš poškozenou samotnou opěrku, tak asi vrakoviště, nebo mi napiš SZ. Mám od řidiče jednu doma. Quote
Havlicek.Lukas Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 my vime co myslisale ptaj se jetli mas v prdeli polozku cislo 1nebo polozku cislo 2"1" ma kolega pod tebou"2" se da objednat pouze v Peugeot servisu Quote
De ferran Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Tak chlapi, potrebujem konkrétne položku č. 1 )) stafflik ak by sa dalo mohli by sme sa na jej odkúpení dohodnúť. Quote
sh4wne Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Chlapi mozem otazku ako tu opierku odmontujem ? Nikde som nevydel ziadne sroby z boku ani nic podobne cim by som to mohol rozobrat lebo chcem tam dat klasicku stredovu opierku Quote
307rg Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Vítaj! Normálne stačí zatlačiť to tlačítko na boku sedadla (diel č.2) a opierka (diel č.1) by sa mala dať ľahko vytiahnúť. Quote
robi99 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mám poškodenú lakťovú opierku na sedadle vodiča a neviem zohnať náhradný diel.....vie mi niekto poradiť kde by som ju zohnal?? ten isty problém , ktorý ma uživatel Nováček . Ďakujem za radu ďakujem Quote
stafflik Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Uživatel se nemenuje Nováček, ale je nováčkem zde na fóru. Je to něco jako titul podl kterého poznáš jak je aktivní na fóru. Jde o uživatele De ferran nebo sh4wne?? Quote
zolco Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Teraz som kúpil ten diel 8830 Tj,ale nechce to tam držať.Ako to tam treba namontovať?Chýba tam ešte niečo? Edited July 4, 2015 by zolco Quote
zolco Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Dnes som vytiahol ten držiak s druhej sedačky,a zbadal som že v pravej je krúžok.Vo vodičovom sedadle bol vytrhnutý,a zapadnutý dole vo výstuhe sedadla.Musím dať von sedadlo,rozobrať ho a navariť ten krúžok nazad. Quote
longo213 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Dnes som vytiahol ten držiak s druhej sedačky,a zbadal som že v pravej je krúžok.Vo vodičovom sedadle bol vytrhnutý,a zapadnutý dole vo výstuhe sedadla.Musím dať von sedadlo,rozobrať ho a navariť ten krúžok nazad. Ahoj, nemas k tomu nahodou foto? Quote
zolco Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Na čo konkrétne myslíš?Žial,o ničom som nerobyl fotky. Quote
longo213 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Rad by som vedel ako vyzera ten chybajuci kruzok. Quote
zolco Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Je v sedadle,on može padnúť len do vnútornej časti.Musíš dať zo zadu čalúdnenie.Ten krúžok ti bude na nič,lebo sa nedá naspať privariť z co-čkom.Musíš to dať vysústružiť zo z kovu.Musíš rozobrať čalúnenie sedačky,a dať dole rámik airbagu.Pôjde ťažko,ale dá sa to rozobrať.Najlepšie pri zváraní by som odporúčal vybrať komplet sedačku!Žial nefotil som to.Vela šťastia! Edited September 17, 2015 by zolco Quote
longo213 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Je v sedadle,on može padnúť len do vnútornej časti.Musíš dať zo zadu čalúdnenie.Ten krúžok ti bude na nič,lebo sa nedá naspať privariť z co-čkom.Musíš to dať vysústružiť zo z kovu.Musíš rozobrať čalúnenie sedačky,a dať dole rámik airbagu.Pôjde ťažko,ale dá sa to rozobrať.Najlepšie pri zváraní by som odporúčal vybrať komplet sedačku!Žial nefotil som to.Vela šťastia! ktore je presne to ocko? Ta cierna cast ramu? Takto mi to jedneho dna ostalo v rukach, nic sa nezdalo poskodene ani odlomene. Diel "2" siel v pohode oddelit, len ho akosi neviem dostat naspat do sedacky. Edited September 28, 2015 by longo213 Quote
Havlicek.Lukas Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 ta plastovy na loketce ma drzet v te dire na prvni fotce Quote
longo213 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 ta plastovy na loketce ma drzet v te dire na prvni fotce To mi doslo, lenze neviem ho tam dat, resp. nedrzi. Nevyzera zeby z neho bolo nieco odlomene, no neviem. Quote
Havlicek.Lukas Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 a co treba velka segrovka nebo nejake jisteni ? Quote
Recommended Posts