Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

chci požádat o radu. Asi budu potřebovat nové zadní podávací čepradlo pro svou 406ku.

Jenže když na webu autokelly vyberu model auta, rok výroby a motorizaci, těch čerpadel je tam asi 8 v podobné cenové kategorii, ale každé má jiný podávací tlak, nebo průtok nafty atd..

Prosím, koukněte se mi někdo, dle VINu, jaké čerpadlo mi tam patří? VIN: VF38ERHYF81220826

Dle autokelly.cz to může být čerpadlo s tímto kodem 0001490373080, nebo třeba 0009637812280, ale to je dražší atd.

Díky moc.

PS: Nemáte ho náhodou někdo? Koupím, ale musí být 100% funkční..  

Odesláno

musí být pod OEM 1525 Z3 nebo 1525 Y3

Díky moc. Ale pod tímto kodem mi v Autokelly vyskočí i podávací čerpadlo pro starý model do r. 99 :-/ a z toho jsem trochu vedle.. :-/

Odesláno

ta čerpadla pasují i do více značek aut, kde dával pežot motory, ale musí sedět OEM kod

OK, dobře, dám na Tebe. Pod kodem 1525 Z3 mi na kelly vyskočilo podávací čerpadlo Bosch - to by asi šlo.. A je fuk, že to má průtok jen 30/l za hodinu atd? To je to, na co se ptám.. 

Aby to nevadilo. Protože čerpadlo Starline má psán průtok 70l/hodinu.. Tu značku nemám v oblibě - myslím Starline..

Odesláno

origo je tam Bosch, ale výrobců je dnes hafo, kupoval jsem i nějaká italská...,bral jsem ta čerpadla podle VIN a nikdy nebyl problém

podle mě není důležité jaký má průtok, ale jaký dává čerpadlo tlak paliva

Odesláno

origo je tam Bosch, ale výrobců je dnes hafo, kupoval jsem i nějaká italská...,bral jsem ta čerpadla podle VIN a nikdy nebyl problém

podle mě není důležité jaký má průtok, ale jaký dává čerpadlo tlak paliva

No, ale ten tlak má také každé čerpadlo jiný.. BOSCH udává 150 kPa = 1,5 BAR a Starline udává 3,5 BAR...  :myslim

Odesláno

JJ, díky. Jak jsem Ti psal. Pod prvním a druhým mi Kelly nic nenajde a pod třetím a čtvrtým mi najde jen Starline a Pierburg. Přitom dle výběru auta na Kelly tam je i Bosch atd.. Je to celý divný..

Odesláno (upraveno)

tymi tlakmi sa neorientuj tlak ti reguluje regulator tlaku paliva samotne cerpadlo ti vytlaci aj  do 10 barov ak mu priskrtis vytlak 

cize sa orientuj len OEM kodom ako ti bolo doporucene

tych 1.5 baru co spominas v tvojom aute t i robi regulator v naftovom filtri

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...