Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 tentokrat jsem pridala i video pristrojovky PEUGEOT 206 1,1l benzin rok 1999 tri dny zpet jsem jela vecer na parkoviste, zaparkuju, asi hodinu na to startuju a starter se ani nepretoci....viz video moje pokusy: - roztlacila jsem auto - nic - start pres kabely - nic /baterka pul roku stara - rozebrala klic, vysusila cip pro imobilizer /protoze klice jsem vytratila a lezely onu hodinu na zemi v trave - dnes jsem prosla pojistky jak pod volantem, tak pod kapotou, vsechny OK - odpojila uplne baterku asi na 15 min, jestli se to nejak neresetuje - parkrat jsem vymackla tlacitko na vyresetovani "aut. vypnuti motoru pri narazu" /pred prijezdem na parkoviste jsem skrtla spodkem nejaky zlabek, ale pak jsem normalne zaparkovala a chcipla motor, takze asi nepravdepodobny predem vsem dekuju video-2015-10-16-17-06-29.mp4 Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) Nějak tam neslyším zvuk, a škoda že tam není komentář "teď startuju". Pokud ve 13. sekundě startuješ, kdy vše pohasne, tak je to vadný kabel od baterky. Přesně řečeno - plusový má dva konce a minusový taky. Zkontroluj všechny 4 konce a vodítkem může být, že "viník", tedy špatný spoj, bude teplý. Anebo aspoň pohni kabelama od baterky, zacloumej s nima a pak startuj. Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 takze kdyz pojedu treba po tom plusu , od baterky , tak na druhej konec normalne dosahnu z pod kapoty? a ten spoj se ma zahrivat i bez otocenyho klicku ze jo asi? ok, dik zitra je pro Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) Takže přesně: ve 13. sekundě startuješ? Vadný spoj se zahřeje, kdybys nějakou dobu držela klíček v poloze START, např. 5 nebo 10 sekund (i když se nic neděje). Bez otočeného klíčku se nezahřívá. Zkontroluj především svorky na baterce, a pak taky druhé konce, tzn. tlustý plus vede na startér a tlustý minus někam na kostru. Jak píšu, pro pokus stačí jimi zacloumat, ono se to na chvilku chytne. Ale pak je lepší to najít, jinak to může vypovědět za jízdy. To bývá zrada této závady, jak s tím pohneš, tak závada zmizí a objeví se zítra. Moje žena by mohla vyprávět, jak na 205 asi před 20 lety, vždycky vyskočila z auta, otevřela kapotu, zahýbala kabelama a jela dál, před udivenými zraky řidičů. Pak jsem to odstranil před obchodem, přijel jsem s voltmetrem. Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 no i kdyby ne, tak by se starter mel snahu alespon pretocit, navic jsem to pres kabely zkousela Citovat
krtek 2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 no i kdyby ne, tak by se starter mel snahu alespon pretocit, navic jsem to pres kabely zkousela a na roztlaceni by to chytlo ne? Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Startér ti opravdu při vybité baterii neotočí a akorát ti pohasnou kontrolky A startování přes kabely ještě neznamená úspěch Zkus jinou nabitou baterii a oxidaci jak píše oddie Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 a na roztlaceni by to chytlo ne? zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 zober kladivo a treskni po starteru a startuj uz som ti to pisal vcera tuto je tvoj pripad ak neveris pust si to od 3:20 jo ja to zitra jeste zkusim.. ..... jenom na tom videu je ale slyset starter ze se toci, jen nenaskoci motor??? Citovat
krtek 2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 pust si to od 3 minuty 20 -siatej sekundy je tam viac typov poruch startera Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 Startér ti opravdu při vybité baterii neotočí a akorát ti pohasnou kontrolky A startování přes kabely ještě neznamená úspěch Zkus jinou nabitou baterii a oxidaci jak píše oddie no kdyz uz jen pohasnou kontrolky, tak uz je fakt baterka na posledni staci. dyt ja zkousela start i pri dalkovejch a ani tak nic nepohaslo a starter se ani neotocil.!!!!!! Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 pust si to od 3 minuty 20 -siatej sekundy je tam viac typov poruch startera jo ok Citovat
krtek 2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) samozrejme by to chcelo multimetrom premerat ako to vidis v tom videu ale asi nemas merak a znalosti ako merat ,tak po tom pobuchaj bud to pojde tocit alebo nie Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 pust si to od 3 minuty 20 -siatej sekundy je tam viac typov poruch startera jo tak to se omlouvam, to je presne ono. No tak to me ceka pekna akce, uplne se toho bojim. Mohl by jste mi teda nekdo najit schema tohohle presne na moje auto, a pak neco jako fotku z knizky abych i videla, kde je to rele presne je? Vim ze jsem asi otravna, ale nemam tu fakt jinou moznost nez ze to bud udelam sama, nebo jsem bez auta Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 samozrejme by to chcelo multimetrom premerat ako to vidis v tom videu ale asi nemas merak a znalosti ako merat ,tak po tom pobuchaj bud to pojde tocit alebo nie merak tu mam, ale jsem tak premerit nabijecku k mobilu, ale do hohohle nejdu. ale to rele bych alespon teda vytahla popr ocistila Citovat
krtek 2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) vcera som pisal ze som pozeral schemu na 206-ku aj ked si niesom isty ci s tvojim autom sa zhoduje na 100 percent tak tam neni ziadne rele kablik ide napriamo zo spinacky na starter ,proste po nom pobuchaj ak to zaberie tak to kladivo maj v kufri pokym to nedas opravit doma v Cz tam kde si teraz sama neopravis starter von a repas ak nezaberie poklepanie kladivom potom mozes merat merakom Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 no a silou takovou asi tak jako na videu, nebo teda trisknout Citovat
krtek 2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 (upraveno) netrieskat vo vnutri su nalepene magnety(stator)ale zase nebat sa buchnut , normalne poklepat asi ako ked klepes meso Upraveno 16. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Marketa Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 vcera som pisal ze som pozeral schemu na 206-ku aj ked si niesom isty ci s tvojim autom sa zhoduje na 100 percent tak tam neni ziadne rele kablik ide napriamo zo spinacky na starter ,proste po nom pobuchaj ak to zaberie tak to kladivo maj v kufri pokym to nedas opravit doma v Cz tam kde si teraz sama neopravis starter von a repas ak nezaberie poklepanie kladivom potom mozes merat merakom jo takkze to ze vcera se schoduje, ja si to najdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.