Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

PÁNOVÉ A KLUCI, poraďte mi někdo pls. U motoru v PEUGEOT 206 1.1l benzin 1999 je nekde tlacitko, kterym se resetuje "automaticke vypnuti motoru pri narazu" ?????
A pokud je tohle "vypnuti" aktivni, muze se auto chovat tak, ze pri dalsim pokusu o nastartovani se starter ani nepretoci a auto nechytne ani roztlacenim?
A mohlo by se tohle "automaticke vypnuti" falesne spustit i treba pri "skrtnuti" spodku a nasimulovat si tak naraz?

Odesláno

tak omluva za zarazeni do kategorie, pri zadavani jsem asi neco neumyslne prehledla

...kdyby byl starter KO, auto by slo ale roztlacit ze jo?

a zrovna tak by chytlo na start pres kabely

Odesláno

cakorat ve spinacce pri otaceni do poloh.....pak cvaklo ja nevim bud cerpadlo nebo nejaky rele ..........na treti polohu starter vubec nereagoval, upllny ticho

Odesláno

poklep  nejakym tachsim klucom po tom starteru a skus tocit  

vydava starter nejeky zvuk? cvaknutie? alebo uplne nic?

no a zase i kdyby byly ty uhliky ve starteru KO, tak by auto slo roztlacit

Odesláno

tak si zapni stropne svietielko a startuj ak svetielko trochu pohasne prud do cievky startera ide potom po starteri poklep  a skus tocit znova

uhlikami to nejspis nebude lebo to by spinacia cievka startera  minimalne cvakala je to dost pocut 

Odesláno (upraveno)

na pojistky pod kapotou jsi koukla?

uvažuješ dobře :) i kdyby byl starter KO, tak to musí jít roztlačit

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

ne starterem to neni a baterkou taky ne.jeste me napada... po chcipnuti auta jsem asi hodinu vykecavala na parkovisti, pak chci odjet a nemam klice - nasla jsem je spadly na zemi na trave......mohl treba nejak navlhnout imobilizer v klici a delat to tohle?

Odesláno

A nejvetsi prusvih je, ze jsem sama v nemecku se synem, zadnyho znamyho opravare tu nemam a vzit tady ten muj starej pekac tady do servisu, tak asi zaplatim jen za pripojeni na pocitac pulku ceny auta icon_confused.gif na to nemam. A odtah do Cech by se prodrazil zrovna tak. Musim to nejak vyresit sama

Odesláno

No konečne relevantné info o imobilizére.....asi sme doma,dobrý večer stará mama......tá posledná veta môže byť bez otáznika....to je odpoveď na tvoj problém....skús druhý kľúč....alebo počkať až sa vysuší

Odesláno

druhy klic mam prave v cechach, ale prave proto jsem dalsi pokusy o start nechala na dnesek, klis jsem otevrela, ususila a verila jsem, ze dnes nastartuju , ale nenastartovala. je teda mozny ze by se tim vlhkem poskodil trvale? i po vysuseni?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...