Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 PÁNOVÉ A KLUCI, poraďte mi někdo pls. U motoru v PEUGEOT 206 1.1l benzin 1999 je nekde tlacitko, kterym se resetuje "automaticke vypnuti motoru pri narazu" ?????A pokud je tohle "vypnuti" aktivni, muze se auto chovat tak, ze pri dalsim pokusu o nastartovani se starter ani nepretoci a auto nechytne ani roztlacenim?A mohlo by se tohle "automaticke vypnuti" falesne spustit i treba pri "skrtnuti" spodku a nasimulovat si tak naraz? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 vypne jen privod paliva mas v haji bud starter - vymenit nebo zrepasovatnebo baterii ktera je uplne KOa proc si to nedal do spravne kategorie ? Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 tak omluva za zarazeni do kategorie, pri zadavani jsem asi neco neumyslne prehledla ...kdyby byl starter KO, auto by slo ale roztlacit ze jo? a zrovna tak by chytlo na start pres kabely Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 na roztlaceni jona start pres kabely ne Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 no roztlacit nejde. baterkou to neni. to byt neco jinyho jako myslela jsem imobilizer, nebo treba to vypnuti pri narazu Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 tlačítko vypadá takto--to červené na foto--ale porucha u tvého auta bude jinde Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 asi jo, protoze kdyz nad tim premyslim auto jsem zaparkovala a chcipla......kdyby to bylo tim vypnutim po narazu tak pocitam, ze by motor chcipl hned Citovat
krtek 2 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 poklep nejakym tachsim klucom po tom starteru a skus tocit vydava starter nejeky zvuk? cvaknutie? alebo uplne nic? Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 cakorat ve spinacce pri otaceni do poloh.....pak cvaklo ja nevim bud cerpadlo nebo nejaky rele ..........na treti polohu starter vubec nereagoval, upllny ticho Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 poklep nejakym tachsim klucom po tom starteru a skus tocit vydava starter nejeky zvuk? cvaknutie? alebo uplne nic? no a zase i kdyby byly ty uhliky ve starteru KO, tak by auto slo roztlacit Citovat
krtek 2 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 tak si zapni stropne svietielko a startuj ak svetielko trochu pohasne prud do cievky startera ide potom po starteri poklep a skus tocit znova uhlikami to nejspis nebude lebo to by spinacia cievka startera minimalne cvakala je to dost pocut Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 (upraveno) na pojistky pod kapotou jsi koukla? uvažuješ dobře i kdyby byl starter KO, tak to musí jít roztlačit Upraveno 15. říjen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
krtek 2 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 jinak dnes som riesil to iste na byvalke 1.8 otocil klucikom poloha start a nic ani tuk Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 ne starterem to neni a baterkou taky ne.jeste me napada... po chcipnuti auta jsem asi hodinu vykecavala na parkovisti, pak chci odjet a nemam klice - nasla jsem je spadly na zemi na trave......mohl treba nejak navlhnout imobilizer v klici a delat to tohle? Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 A nejvetsi prusvih je, ze jsem sama v nemecku se synem, zadnyho znamyho opravare tu nemam a vzit tady ten muj starej pekac tady do servisu, tak asi zaplatim jen za pripojeni na pocitac pulku ceny auta na to nemam. A odtah do Cech by se prodrazil zrovna tak. Musim to nejak vyresit sama Citovat
ferinko2 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 No konečne relevantné info o imobilizére.....asi sme doma,dobrý večer stará mama......tá posledná veta môže byť bez otáznika....to je odpoveď na tvoj problém....skús druhý kľúč....alebo počkať až sa vysuší Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 druhy klic mam prave v cechach, ale prave proto jsem dalsi pokusy o start nechala na dnesek, klis jsem otevrela, ususila a verila jsem, ze dnes nastartuju , ale nenastartovala. je teda mozny ze by se tim vlhkem poskodil trvale? i po vysuseni? Citovat
Marketa Odesláno 15. říjen 2015 Autor Odesláno 15. říjen 2015 a jeste kdyz nejde imobilizer, spina cerpadlo nebo ne? Citovat
ferinko2 Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Nezopne čerpadlo.Na prístrojovke nesvieti kontrolka imo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.