Josef Pavlík Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Zdravím,víte někdo k čemu slouží čerpadlo vzduchu na 2.2 16V 116kw benzín. Citovat
baffy Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Mno ak sa nemýlim tak je to nejaká tá eco-norma a ak sa mýlim tak ma niekto opraví Citovat
Josef Pavlík Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 kde je to čerpadlo to nevím,měnili mi v záruční době v Auto Esa v Peugeot Domanský Citovat
Josef Pavlík Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 tak už to vím .Je tam kvůli emisím,jak už tady psal baffy. Citovat
baffy Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Na 407-me neviem ,ale xsarka to mala tuším v priestore medzi lavým blatníkom a plastovým podblatníkom Citovat
John_Ice Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 to jako tam vhání vzduch u 2,2i ? hm zajímavé...a když to nepujde tak budu mít špatné emise nebo mi to bude házet hlašku něco o emisích...jestli tu hlášku zrovna co se sem tam objeví nedělá tohle to... Citovat
Josef Pavlík Odesláno 16. říjen 2015 Autor Odesláno 16. říjen 2015 když to nefunguje rozsvěcuje se kontrolka autodiagnostiky a na diagnostice to byl chybový kod P0413. Citovat
Milan+ Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Párkrát jsem se s tím také setkal,hlavně to bývalo na autech ze švýcar. Na manželčině Ačku to máme také,řeší to emise. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 je to egr u benzínu,vrací to výfukové splodiny spět do motoru,aby auto prošlo líp emisníma normama,to aby ta 2.2 plnila euro 3... Citovat
John_Ice Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 (upraveno) Máš kod tej hlášky? kod nemám,jen se mi rozsvítila diagnostika motoru a na RT3,že mám emise v čudu...přičítal jsem to katáku (není originál a dával jsem tam na euro 4,jelikož jsme to našel,že tam má být, ale jak je vidět stačí euro3=najeto s ním 100 000km),ale ted vidím,že to bude asi tohle to...před půl rokem se mi to rozsvítilo a po 1-2 dnech zhaslo a ted nedávno opět a opět stejná věc...na dia sem s tím byl, ale když jsem tam dojel tak vlstně chyba už nebyla a nic nenačetla...takže to je to kurvítko, co prostě něco je,ale jakmile se to má ukázat v tu pravou chvíli ,tak se to,,zpraví,,...ale že ten bireček mi nic o tomhle neřekl a myslím si,že je to tady okolí kolína jeden nej na peugeoty...už to vidím,když se ho zeptám ,tak mi to určitě potvrdí...ale sám nic neřekne.tohle zase nepochopím já,že jakmile nic neukáže comp tak vlastně nic to není... Upraveno 17. říjen 2015 uživatelem John_Ice Citovat
Tymros Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 Mám 2.2 116kw a před půl rokem mě to začlo vyhazovat hlášku depollution system faulty začala svítit kontrolka motoru. Po čase zhasla po nějaké době se to zase opakovalo. V servisu mě bylo řečeno, že je to nejspíš to vzduchové čerpadlo, ale 8 tis. za čerpadlo sem dávat nechtěl. Někde na zahraničních forech sem čet, že to může dělat špinavá škrtící klapka. Kámoš mi ji vyčistil a od té doby je klid. Citovat
Milan+ Odesláno 18. říjen 2015 Odesláno 18. říjen 2015 je to egr u benzínu,vrací to výfukové splodiny spět do motoru,aby auto prošlo líp emisníma normama,to aby ta 2.2 plnila euro 3... egr a tahle vzduchová pumpa je něco jiného bufator ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.