Brill1979 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Zdravím měl bych prosbu .. nevíte jak někdo nastavit vše u 407 SW myslím zrcátka a další vychytávky :-) Citovat
chuck11 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 může básník trochu více upřesnit co tím chtěl říci Citovat
John_Ice Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 no asi chtěl vědět,že klíčkem otočíš doprava a nastartuješ...to je první vychytávka....druhá je,že si dáš sedadlo u řidiče asi tak ,jak ti bude vyhovovat...to je zase dotaz...lol Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Zrcátka po zmiňovaném startu nastavíš na levém ovladači na tapecu. Je tam kolečko s šipkama a nad tim šoupátko s třema polohama (levá mezipoloha pravá) Doporučuju si přečíst návod k autu. Já ho četl asi desetkrát než jsme se se všim naučil Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) opravdu se mění forko o peugeotu, které tu je už hodně dlouho na forko trolling? to opravdu člověk už nepřemýšlí o tom co píše,ale hlavně že něco napíše??..viz. i jiné příspěvky ohledně 407. jsou snad základní věci co a jak, když autu vůbec nerozumím nemá cenu ani sem psát, protože vlastně nevíš na co se máš přesně zeptat a tu vlastně nikdo nebude vědět, jakou odpověď ti má dát...opět třeba viz. bouchání o převodovky a potom to je že to jde z motoru a to bůh ví od kuď... bez urážky Buď si koupím auto a jemi vcelku co a tím pádem ti musí být jedno vlastně všechno a od toho je servise. A nebo trochu uvažuji , že tohle či ono a pročtu si pár věcí a vím, že když mi něco poteče,tak budu trochu vědět co to je a né hned tečemi něco poraď te.. první věc je.. si něco zjistit o tom autu a to snad dokáže každej,když už na forko (gtramotný)něco napíše a seznámit se s ním a jestli to v dnešní době někdo nedělá,tak jeho věc,ale potom se nesmí divit, co vždy nadejde a stane se...viz třeba kaťáky na motoru 2,2 benzín.. 407 je dost starej stroj, kde vlastně je vše napsané a je trochu potřeba hledat. Takže se třeba opět trochu držet pravidel a pokusit se hledat. i já jsem našel příspěvek 4 roky starej a to já moc nehledám. Popisovat zvuk to mi přijde...jo když napíše,bouchnutí či lupnutí,tak to tak nějak člověk pochopí ale jinak... A dotaz nastavení auta...to je opravdu ...jsi ve správné sekci???,jo kdyby jsi mluvil o tunningu či závodech pochopím, že chceš nastavovat auto, ale ptát se na zrcátka atd a další vychytávky, to už opravdu je úlet. Ano jsou tam nějaké vychytávky jako podržení zamykání a zajedou ti stažené okýnka,denní svícení, nebo kolik sekund musí svítit světla po vypnutí klíčků,nebo když máš RT3,5 tak na ti to může ukazovat,graficky teploty či tlak v pneu nebo couvací senzor, ale to je většinou přes dia, takže tu na forku ti to nikdo neudělá, přes psaní,ale musíš k němu..... tohle vlákno je vlastně o hovně a zbytečně založené!! edit. trochu jsem to upravil,protože jsem to po sobě ani nepochopil co jsem psal... sorry (ale někdo už dal už palec,takže to bylo asi docela dobře napsané) Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem John_Ice Citovat
Judes Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Zakladateľ témy asi nemá manuál na obsluhu. Adresa Cz manuálu na P407.http://www.ulozto.sk/xnwYj2u/manual-p-407-cz-rar Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) Judes : a o tom to je...proč zakládat tohle vlákno, když stačí napsat..návod na 407? a určitě sem dá hodně lidí odkaz..a já bych mu napsal hledej šmudlo...ale jeho příspěvek???to je 13tileté dítě,co dostalo hračku (a to možná ty 13tileté teď urážím) já jsem jen zadal ,,návod 407,, http://www.peugeot-club.com/topic/52291-mam-novou(ojetou407-prosim-o-radyám-novouojetou407-prosím-o-rady/?hl=%2Bn%C3%A1vod+%2B407 nevím jestli odkazy fungují,ale uvidíš tam,kdo co má odpověděl a můžeš mu v klidu přeci napsat... Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem John_Ice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.