tomashewk Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Ahoj, na jaře mi v nějakém servise (bohužel nevím už ve kterém) doporučili před zimou nechat navoskovat podvozek mého 307 HDi (66 kW). Prosím o radu, zdali: 1/ stačí voskování pouze v rámci nějakého programu myčky? Jakou myčku byste v Praze doporučili? 2/ je lepší nechat si auto navoskovat někde v servisu (tedy jestli se to vůbec dělá?). 3/ Nebo spíš někde v servisu nechat aplikovat nějaký ten antikorozní nástřik? Má někdo zkušenost či tip, kde by se dalo v Praze? Moc díky za Vaše názory! Tom Citovat
RichVa Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Ahoj, na jaře mi v nějakém servise (bohužel nevím už ve kterém) doporučili před zimou nechat navoskovat podvozek mého 307 HDi (66 kW). Prosím o radu, zdali: 1/ stačí voskování pouze v rámci nějakého programu myčky? Jakou myčku byste v Praze doporučili? 2/ je lepší nechat si auto navoskovat někde v servisu (tedy jestli se to vůbec dělá?). 3/ Nebo spíš někde v servisu nechat aplikovat nějaký ten antikorozní nástřik? Má někdo zkušenost či tip, kde by se dalo v Praze? Než vosku na jednu sezónu bych spíše věřil http://www.zkautoservis.cz/autoservis/osetreni-karoserie/osetreni-a-nastrik-podvozku/ Cenu udávají na 2500,- Kč u Octávie, což je velikostně srovnatelné. Za dalších cca 2500 můžeš mít i dutiny. Citovat
oddie Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Spíš měli na mysli nástřik spodku - tomu se taky občas říká vosk. Moc lidí to nedělá, je to špinavá práce... V Praze nevím, mně to dělal chlápek kousek od Kralup, což není daleko. Je ale lepší to dělat v létě, když je teplo a sucho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.