lud3k Odesláno 26. září 2015 Odesláno 26. září 2015 Prosim vas chci se zeptat pri jizde me klepe neco v zadni casti za spolujezdcem. Jako kdyby o okynko. Zkousel jsem sundat tapec nikde nic okynko se ani nehne, sedacku ze by o to oko nikde nic uz nevim co by melo kde klepat. Zkousim vsechno a stale klepe. Nemate nekdo zkusenosti co by kde mohlo klepat Citovat
lud3k Odesláno 27. září 2015 Autor Odesláno 27. září 2015 Cetl jsem tady na forum ze to nekomu delalo 3brzdove svetlo. Citovat
lud3k Odesláno 27. září 2015 Autor Odesláno 27. září 2015 Prosin vas dnes jsem posadil drahou polovicku do zadu jde to od plata. Jde nejak dolu Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 a máš sedan nebo SW? Taky docela podstatné Citovat
OK406 Odesláno 27. září 2015 Odesláno 27. září 2015 Dej si prosím do podpisu více údajů o vozidle: typ, motorizaci, výkon, r.v. atd. Bude to lepší pro odpovídání na dotaz. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Nemôže nájsť ten príspevok spred cca 7 rokov, ale s týmto som sa sral pekne dlho. Boli tam aj fotky. Mal som rovnaký problém. To ťukanie mi išlo na nervy. Zvuk bol akoby niečo kovové jemne ťukalo do skla. Vozil som sa aj v kufri aby som to našiel. No aby som nenapínal. V kufri musíš dať dole tapec na pravej strane v mieste v pravom prednom rohu kufra. Pod ním vpravo hore uvidíš nosný rám karosérie, je tam aj taká čierna penovo-gumová hmota. V mieste kde sú na nosníku bodové zvary a kde je pripojený na ďalšie časti strč pod plech plochý skrutkovač a trochu to povyhýňaj samozrejme neutrhni zvary. To ťukanie spôsobuje pnutie karosérie pri prejazde cez nerovnosti. Citovat
lud3k Odesláno 28. září 2015 Autor Odesláno 28. září 2015 Noo jeto jako kdyby kovove tukalo do okynka ano mas pravdu uplne to stejne. Me to teda pripadko jako kdyby v rogu u zadniho okna jako kdyby to slo... Dneska se nato vrhnu. Neni to nic co bych nezvladl? Nemam zadne zkusenosti atd...jinak OK407 na motoru a roku nezalezi preci. Je teda pravd aze su vul mohl jsem napsat vcem me to klepe. Dekuji za radu dneska nato vletim;-) Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Nie je to nič zložité, ten tapec ide blbo dole je tam taký čudel so zúbkami musíš ho vykývať - neťahaj za tapec lebo sa natrhne diera v ňom. Citovat
lud3k Odesláno 28. září 2015 Autor Odesláno 28. září 2015 Snad neutrhnu svar nebo neco takoveho:-) ale to asi nejde jen tak lehce Citovat
Laďa Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Na motorizaci a roku výroby nezáleží v tomto dotazu, ale v jiných může. Tím podpisem nic nezkazíš. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Snad neutrhnu svar nebo neco takoveho:-) ale to asi nejde jen tak lehce Neutrhneš neboj, stačí trochu od seba oddialiť plechy, tie majú 1 či 2mm. Citovat
lud3k Odesláno 28. září 2015 Autor Odesláno 28. září 2015 Su zvedavej pam dam vedet zda to bylo ono nebo ne kazdopadne dekuji za rdu opravdu me to rozciluje ;-) Citovat
lud3k Odesláno 28. září 2015 Autor Odesláno 28. září 2015 Jeeee dekuji moc. Dnes jsem to nestihl ale cp nejdriv nato vletim jelikoz ten pazvuk me rozciluje:-) kazdopadne dekuji moc a ted to bude rozhodne lehci. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Taky už jsem na nervy kovovy zvuk jak kdyby něco skřípalo děla to vzadu u madla na boku na obou stranach rozdělané jsem to měl i kolem stropu je tam kabel ale vše vyndane nic tam není ale skřípe to jak .... i sedačky a zadni plato vyndane ale děla to u tech madel přimo vtom mistě ale nic tam neni Citovat
lud3k Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 Neee neee toto je jako kdyby o okynko ale pokud zaklepu na okynko nic se nikde nehne. Zkousel jsem ohnout ten plech ale asi malo stale to dela ale je pravda ze na hrbolech co to delalo jiz nedela takze jsem asi ohnul malo. Zkusim to jeste zitra trochu vic. Dival jsem se a mas to ohnute vic jak ja Citovat
lud3k Odesláno 30. září 2015 Autor Odesláno 30. září 2015 Nejd emi do hlavy jak toto muze klepak spis vydavat takovi to zvuk Citovat
lud3k Odesláno 30. září 2015 Autor Odesláno 30. září 2015 No ja sem to ohnul asi malo dneska to ohnu vic pak jsem se dival a ty to mas vic ja to udelal asi malo.... Ale nejde me dohlavy teda jak toto ti mohlo klepat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.