Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim vas chci se zeptat pri jizde me klepe neco v zadni casti za spolujezdcem. Jako kdyby o okynko. Zkousel jsem sundat tapec nikde nic okynko se ani nehne, sedacku ze by o to oko nikde nic uz nevim co by melo kde klepat. Zkousim vsechno a stale klepe. Nemate nekdo zkusenosti co by kde mohlo klepat

Odesláno

Nemôže nájsť ten príspevok spred cca 7 rokov, ale s týmto som sa sral pekne dlho. Boli tam aj fotky. Mal som rovnaký problém. To ťukanie mi išlo na nervy. Zvuk bol akoby niečo kovové jemne ťukalo do skla. Vozil som sa aj v kufri aby som to našiel. No aby som nenapínal. V kufri musíš dať dole tapec na pravej strane v mieste v pravom prednom rohu kufra. Pod ním vpravo hore uvidíš nosný rám karosérie, je tam aj taká čierna penovo-gumová hmota. V mieste kde sú na nosníku bodové zvary a kde je pripojený na ďalšie časti strč pod plech plochý skrutkovač a trochu to povyhýňaj samozrejme neutrhni zvary. To ťukanie spôsobuje pnutie karosérie pri prejazde cez nerovnosti.

Odesláno

Noo jeto jako kdyby kovove tukalo do okynka ano mas pravdu uplne to stejne. Me to teda pripadko jako kdyby v rogu u zadniho okna jako kdyby to slo... Dneska se nato vrhnu. Neni to nic co bych nezvladl? Nemam zadne zkusenosti atd...jinak OK407 na motoru a roku nezalezi preci. Je teda pravd aze su vul mohl jsem napsat vcem me to klepe. Dekuji za radu dneska nato vletim;-)

Odesláno

Jeeee dekuji moc. Dnes jsem to nestihl ale cp nejdriv nato vletim jelikoz ten pazvuk me rozciluje:-) kazdopadne dekuji moc a ted to bude rozhodne lehci.

Odesláno

Taky už jsem na nervy kovovy zvuk jak kdyby něco skřípalo děla to vzadu u madla na boku na obou stranach rozdělané jsem to měl i kolem stropu je tam kabel ale vše vyndane nic tam není ale skřípe to jak .... :grr i sedačky a zadni plato vyndane ale děla to u tech madel přimo vtom mistě ale nic tam neni  :myslim 

Odesláno

Neee neee toto je jako kdyby o okynko ale pokud zaklepu na okynko nic se nikde nehne. Zkousel jsem ohnout ten plech ale asi malo stale to dela ale je pravda ze na hrbolech co to delalo jiz nedela takze jsem asi ohnul malo. Zkusim to jeste zitra trochu vic. Dival jsem se a mas to ohnute vic jak ja

Odesláno

No ja sem to ohnul asi malo dneska to ohnu vic pak jsem se dival a ty to mas vic ja to udelal asi malo.... Ale nejde me dohlavy teda jak toto ti mohlo klepat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...