Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapci obraciam sa na vas s otazkou a prosbou o radu. namontoval som do peugeot 407 r.v 2004 prestavbovu xenonovu sadu a na kolko po montazi odisla prava strana asi starter nehal som len lavu do praveho svetla som vlozil klasicku zltu h1 to bolo vcera dnes som spozoroval ze prestali svietit svetla uz obe svietia len parkovacky? myslite ze sa to mohlo stat tym ze sa vypalila ta klasicka h1 alebo co sa mohlo stat prosim vas o rady dakujem

Odesláno

John Ice ma pravdu,nieje to moc šťastne riešenie tie dorabane xenony,zvlašť u tohto ročnika. Najdeš tu nato veľa temat. A zadne ti svietia? niekedy zvykne byť problém v kostre. Najlepšie zmerať so skušačkou.

Odesláno

Chlapci obraciam sa na vas s otazkou a prosbou o radu. namontoval som do peugeot 407 r.v 2004 prestavbovu xenonovu sadu a na kolko po montazi odisla prava strana asi starter nehal som len lavu do praveho svetla som vlozil klasicku zltu h1 to bolo vcera dnes som spozoroval ze prestali svietit svetla uz obe svietia len parkovacky? myslite ze sa to mohlo stat tym ze sa vypalila ta klasicka h1 alebo co sa mohlo stat prosim vas o rady dakujem

To myslíš vážně, že máš jedno světlo předělané na xenon a v druhém máš klasickou H1? Co tak to dat do původního stavu a pak to řešit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...