Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtělo by to trochu víc info. Flashka je jak velká? (4GB?) Jaký má formát? (FAT32?) Písničky jsou v jakém formátu/kvalitě? (mp3 192kbps?) Máš je tam v nějaké složce, nebo přímo?

Odesláno

Flashka je velka 16 GB, FAT 32 asi ne, jelikoz jsem formatovala flash abych na ni mohla davat filmy vetsi nez 4GB. A pisnicky jsou v normalnim formatu mp3 ale kvalitu nevim...

Odesláno

Nejlepší používat menší velikosti do 4GB samozřejmě naformátované na FAT 32, při větších zaplněných se dost prodlužuje čas načtení po zapnutí.

Odesláno (upraveno)

NTFS to nesežere a exFAT taky ne.

Upraveno uživatelem Pety
Odesláno

Já jsem ke vstupu USB přidal krátkou prodlužku USB. Má to dva významy, výborně se mění flaschky a neošoupe se vstup USB, který měnit by mohlo být celkem náročné.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,uz je to asi pata flashka s mp3-kama, ale furt mi to pise error a flash se nenacte. Proc? Pisnicky musi byt v jinem formatu? Diky za odpoved. Misa

Taky mne to dost potrápilo, ale podle návodu lze přehrávat jen MP3 s maximálním tokem 128 kbit/s. Stačí totiž jediný soubor s vyšší kvalitou a z flashky se nenačte vůbec nic. Po snížení kvality mi teď funguje i obyčejná noname flashka 8GB s FAT32.

Odesláno

Ono zřejmě záleží na roce kdy byla 308 vyrobena. Určitě se liší firmware přehrávače. Já mám třeba 308 rok výroby 2013 a přehrává jakékoliv MP3 a nezáleží na datovém toku.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zdravíčko. Jen taková moje zkušenost. Flash disk USB 3.0 mi nefungoval ani jeden za to USB 2.0 jsou O.K. Používám velikost 8-32 GB.

Upraveno uživatelem k2xb4
  • O 8 let později...
Odesláno

Milí klubáci, už jsem to tu v minulosti řešil, ale teď jsem bezradný. jsem stará škola, žádné spotify nepoužívám, mám klasickou flashku, doteď šlo všechno OK, vysledoval jsem, že pokud na ni nahraju do 6GB, tak hraje bez problémů a po nastartování vždy začne tam, kde skončila... jenže jsem obměnil složky a tracky, velikost i počet souborů zůstal prakticky nezměněný, ale najednou to prostě po otočení začne vždycky od prvního songu od úplného začátku... Mohl by mi někdo poradit, jaké parametry mám sakra splnit, aby se to už nestávalo??? Používám Flash 16GB FAT32 - vůz P308 T9 sw 2014

Odesláno

Ahoj, je to stále stejná fleška? Když jsi měnil tu adresářovou strukturu, tak jsi s tím pracoval jak? Smazal původní a nakopíroval, nebo jsi jen přidal složky a soubory?
Viděl bych problém v tom, že pro auto je to stále stejná fleška a pamatuje si jí, jak byla, a proto to hapruje. Zkusil bych jí zformátovat a soubory na ní nově nakopírovat. Tím by se měla pro auto tvářit jako nová a mělo by si jí znovu načíst :myslim  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...