Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je nádherně. Hned bych tu oslavu nejraději skrečoval. Ale už je nakoupeno, dort objednaný, tak budu sedět doma :nevim Užijte si to, moc tam toho nerozbijte a ostudu dělejte jen v mezích slušnosti.

Odesláno

Rád bych poděkoval všem, kteří si udělali čas a přijeli se ukázat a zasoutěžit si. Dle mého názoru byla skvělá atmosféra, za čož vám děkuji. 

Sešlo se celkem 12 LVŮ a 19 účastníků.

Výsledky bowlingu

MUŽI                                  ŽENY

1.2ReQ                              1.Lucie

2.Pepito                              2.LLUUCCKKAA

3.JJEENNDDAA                 3.Kristýna

Ještě bych rád poprosil ty co mají nějaké foto, nechť ho sem hodí.

NA JARNÍM 9. Karvinsko - okolním minisrazu naviděnou................................ :potlesk  :potlesk  :potlesk

Odesláno

Všem bych velmi rád poděkoval za VELICE vydařený sraz. Počasí nám přálo, sešlo se velké množství příznivců značky(ať už nové tváře, tak osvědčená klasika) a celková atmosféra byla VÝTEČNÁ  :super

Bowling a následné společné posezení bylo na VÝBORNOU  :)

Doufám, že se na JARNÍM SRAZE setkáme opět v takovém hojném počtu, či větším !  :papa

Odesláno

Na jaře se rád zúčastním, zřejmě už ale bez elektro Milana. Ve čtvrtek vyráží pro svůj nový elektromobil Nissan Leaf do Prahy na Autobond http://nissan.autobond.cz/vozy-k-odberu a Peugeot Ion se chystá po novém roce prodat a pořídit další Nissan Leaf, potřebuje do rodiny 2 auta. Už má první zájemce, největší je z půjčovny http://www.emuj.cz z Brna. Tak pokud máte zájem, neváhejte mne oslovit, předám mu Váš kontakt. Prozatím to vidí na dražbu, jen se zmínil a už jsou 3 zájemci  ;).

Já do dalšího malého elektromobilu nejdu, potřebuji větší. Ale ne moc, do Tesly Modelu S taky nepůjdu, počkám si na levnější menší rodinný Model III. Esko je pro mně zbytečně velké a provozně díky pořizovací ceně drahé. Podobně jako model X. Ale hezky se nám rozhýbal trh, možná skončím u Kia Soul EV (což je něco á la Škoda Yeti), měl bych ji v listopadu 2015 dostat na delší zátěžový test. A v lednu 2016 má přijít nový Leaf s delším dojezdem, jinými slovy ne dle nohy na plynu a používání topení/klimy 100-200 km, ale 200-300 km. Což by znamenalo dávat v klidu ráno Ostrava-Brno na nabití doma přes noc a zpáteční cestu pomocí rychlonabíječky (aktuálně je jich v Brně 5, ke 4 mám přístup). I Prahu buď přes Brno nebo vrchem přes Pardubice, kde je taky rychlonabíječka.

O tom, že Tesla Model S je investice lepší než bavorák za podobné prachy, ovšem žádná. Jakmile do konce roku budou v ČR ještě 2 superchargery (výhledově 4), tzn. nabíjení Tesel doživotně zdarma (na dojezd 300-400 km), jako už jsou po celé západní Evropě i směrem na jih (borci už jezdí k jachtičkám na chorvatském a italském pobřeží Teslama, než se vrátí na pevninu tak mají Teslu dobitou i ze zásuvky v maríně), tak jakákoliv delší cesta je zdarma. Mají přibýt i 2 na Slovensku a 4 v Polsku.

Zatím elektricky proháním svůj Peugeot Ion (aktuálně žena) a půjčený modrý Nissan Leaf z Bratislavy (já). Teď na týden ho má elektro Milan kvůli mému ježdění po republice (Ostravu-Plzeň za 4,5 hodiny prostě dává jen pendolino), ale do 9.11. ho zase budu mít já. Leaf nabíjím výhradně v práci nebo na jediné rychlonabíječce v Ostravě, obojí zatím zdarma. Ion nabíjíme většinou doma co 2-3 dny nočním proudem (plná baterka na cca 136 km za 40,- Kč), ale daří se nám o víkendu využívat i sluníčkový proud z naší FVE, což je zase prakticky za nulu. Ostatně ve čtvrtek se rozjely nové zelené úsporám s podporou FVE na RD do 10 kW, a já hodlám mou FVE 3,6 kW rozšířit, tak na to musím mrknout. Akorát mám problém se zdravým pohybem, páč půjčený Leaf mne nutí jezdit s ním a ne na elektrokole, i když je hezky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...