Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak se mi to povedlo najít, nejnovější firmware je N42c a na netu lze najít, instalace přes SD kartu.

Upraveno uživatelem dobrey
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Mam k dispozicii najnovsi firmware N42c a mapy oznacene 2015-2 + radary, instaloval som cez USB, celkom 15GB a doba instalacie cca 90minut, zaujemci napiste sukromnu spravu, pohybujem sa v Prahe.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

to je jedno, ta čeština je jen úprava firmware, který v autě je, je to přepis softu. Do pc můžeš přidat kartu, přidat něco do auta je problém, zvláště když na to nemá vstup. Navíc to není jen o vstup ale i o výstupu. Zrcadlit display se sice zajímavý, nicméně bys to měl taky třeba z dotykový obrazovky nebo z ovladače ovládat a to je podle mne bez šance. Jinak nevím, jestli má Wip com 3D nějaký videovstup, na který bys posadil kartu třeba s Miracastem. Bez zpětné vazby k ničemu, to jako že bych koukal na video?

Odesláno

Hm, mě to celé přijde jako kravina.

Při konfiguraci auta jsem tyhle předražená hovadiny všechny vyházel. Při dnešním vývoji elektroniky je informační systém nad rámec informací o autě zastaralý už v okamžiku, kdy se auto začne prodávat. Životnost auta je deset a více let, takže jeho elektronika je úplně out už ve třetině, jeho běžné životnost. Dnes tam narvou miracast a za tři čtyři roky po něm třeba neštěkne pes... Přičemž pořizovací ceny jsou závratné (od desítek skoro do stovek tisíc). Navíc každý auto to má jinak, já jsem zvyklý si vše v klidu naplánovat a pak to jen prsknout do auta (do toho, kterým zrovna jedu) a víc neřešit. Potřebuju jen napájení. Mapy mám aktuální, na navigaci si nemusím zvykat, mám v ní dopravní situaci... Prostě jsem usoudil, že umím peníze utratit smysluplněji, než za předraženou elektroniku v autě.

Odesláno

No, a o to mi právě jde, omladit tu elektroniku v autě co nejefektivněji přes mobil (navigace + mapy, informace o vozidle atd.)... Nakonec za deset let bude i ta externí navigace zastaralá...

Vidíš, takovou dobu o tom něco hledám a zrovna dneska jsem měl štěstí. Používám při tom překladač, tak to teda jde dost pomalu :). Stačit by měly věci v odkazech a cena zase tak hrozná nakonec není. Časem to určitě zkusím.

http://www.ebay.com/itm/MeLE-Cast-S3-Mi ... 35e0bed6c0

http://www.ebay.com/itm/3-RCA-to-3-RCA- ... 5d44be0993

http://www.ebay.com/itm/Mini-Composite- ... 4ae21bca45

Odesláno

Za deset let budu mít jinej mobil, display, navigaci... Postupně si na ni zvyknu bude mít kvalitnější display a od auta budu zas chtít jen elektriku. Aktuální trendy nacpat do auta tuny softu nejsou nic jinýho, než tahák na peníze. Softy budou dobře naceněný a za 2 roky naprosto out. totéž platí i o HW. Ale jasně, pro výrobce aut je to výhodné, těch hejlů, co to koupí...

I nechutné peníze, které si řekne apple jsou směšné proti tomu, co si řeknou za to, co je v autě, přičemž hardwarově je výbava auta to skoro k smíchu.

Přidáš do auta hromadu krámů, aby ses vztekal, že něco furt nejde? No užij si to ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...