dobrey Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Zdravím, nikde se mi nepodařilo najít odkazy na nový firmware do Wip Com 3D (eventuelně i mapy). Je tu někdo kdo by se podělil? Citovat
dobrey Odesláno 25. září 2015 Autor Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Tak se mi to povedlo najít, nejnovější firmware je N42c a na netu lze najít, instalace přes SD kartu. Upraveno 25. září 2015 uživatelem dobrey Citovat
Guest Dio Odesláno 8. duben 2016 Odesláno 8. duben 2016 Mam k dispozicii najnovsi firmware N42c a mapy oznacene 2015-2 + radary, instaloval som cez USB, celkom 15GB a doba instalacie cca 90minut, zaujemci napiste sukromnu spravu, pohybujem sa v Prahe. Citovat
parizov Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Vím, že oficiálně nelze, ale je nějaký jiný způsob jak zrcadlit displej telefonu? Čeština taky neměla jít a mluví to na mě česky... Citovat
Pacho69 Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Čeština je přepsání textu v programu, zrcadlení telefonu potřebuje hardwarovou podporu. Citovat
parizov Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Jj, a lze to nějak podpořit? :-) Třeba s fotoaparátu do Pc to jde s pomocí televizní karty... (Ta čeština je nejen přepsaná, ale i přemluvená). Citovat
Pacho69 Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 to je jedno, ta čeština je jen úprava firmware, který v autě je, je to přepis softu. Do pc můžeš přidat kartu, přidat něco do auta je problém, zvláště když na to nemá vstup. Navíc to není jen o vstup ale i o výstupu. Zrcadlit display se sice zajímavý, nicméně bys to měl taky třeba z dotykový obrazovky nebo z ovladače ovládat a to je podle mne bez šance. Jinak nevím, jestli má Wip com 3D nějaký videovstup, na který bys posadil kartu třeba s Miracastem. Bez zpětné vazby k ničemu, to jako že bych koukal na video? Citovat
parizov Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Spíš jsem myslel jen koukat na displeji na Wase... A klidně bez ovládání. Je tu pro video žlutá zdířka (JACK/RCA). Citovat
parizov Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 A jde to teď koukám. Jen já bych to asi nezapojil... Citovat
Pacho69 Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Hm, mě to celé přijde jako kravina. Při konfiguraci auta jsem tyhle předražená hovadiny všechny vyházel. Při dnešním vývoji elektroniky je informační systém nad rámec informací o autě zastaralý už v okamžiku, kdy se auto začne prodávat. Životnost auta je deset a více let, takže jeho elektronika je úplně out už ve třetině, jeho běžné životnost. Dnes tam narvou miracast a za tři čtyři roky po něm třeba neštěkne pes... Přičemž pořizovací ceny jsou závratné (od desítek skoro do stovek tisíc). Navíc každý auto to má jinak, já jsem zvyklý si vše v klidu naplánovat a pak to jen prsknout do auta (do toho, kterým zrovna jedu) a víc neřešit. Potřebuju jen napájení. Mapy mám aktuální, na navigaci si nemusím zvykat, mám v ní dopravní situaci... Prostě jsem usoudil, že umím peníze utratit smysluplněji, než za předraženou elektroniku v autě. Citovat
parizov Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 No, a o to mi právě jde, omladit tu elektroniku v autě co nejefektivněji přes mobil (navigace + mapy, informace o vozidle atd.)... Nakonec za deset let bude i ta externí navigace zastaralá... Vidíš, takovou dobu o tom něco hledám a zrovna dneska jsem měl štěstí. Používám při tom překladač, tak to teda jde dost pomalu . Stačit by měly věci v odkazech a cena zase tak hrozná nakonec není. Časem to určitě zkusím. http://www.ebay.com/itm/MeLE-Cast-S3-Mi ... 35e0bed6c0 http://www.ebay.com/itm/3-RCA-to-3-RCA- ... 5d44be0993 http://www.ebay.com/itm/Mini-Composite- ... 4ae21bca45 Citovat
Pacho69 Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Za deset let budu mít jinej mobil, display, navigaci... Postupně si na ni zvyknu bude mít kvalitnější display a od auta budu zas chtít jen elektriku. Aktuální trendy nacpat do auta tuny softu nejsou nic jinýho, než tahák na peníze. Softy budou dobře naceněný a za 2 roky naprosto out. totéž platí i o HW. Ale jasně, pro výrobce aut je to výhodné, těch hejlů, co to koupí... I nechutné peníze, které si řekne apple jsou směšné proti tomu, co si řeknou za to, co je v autě, přičemž hardwarově je výbava auta to skoro k smíchu. Přidáš do auta hromadu krámů, aby ses vztekal, že něco furt nejde? No užij si to Citovat
parizov Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Nj, pravda je, že fabii mám ze stejného důvodu taky skoro holou. Tady jde o dvě krabičky, ostatní už bylo (skladový vůz)... Citovat
Pacho69 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 JJ, chápu, jen mi moje zkušenost říká, že to jsou jen krámy, odvádějící pozornost, protože to furt nedělá, co by člověk chtěl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.