Přejít na obsah

dobrey

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Město
    Bolatice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

dobrey's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zadek mi nesvítí , vpředu jedno vlákno. Důvod proč toto prodejce přenastavil by mne zajimal. Po pravdě zvažuji že budu dál jezdit s hlavními světly, přece jen je lepší být pořádně viděn....
  2. Zajedu zde do servisu to není problém. Jestli tomu tedy dobře rozumím, po změně konfigurace na diagnostika. se rozsvítí i druhé vlákno? Není potřeba změnit žárovku? Omlouvám se, ale mám v tom jakýsi zmatek, proč by to vlastně mělo být od výroby špatně nastaveno?
  3. Nikdy jsem toto neřešil a 6 let jezdím s potkávačkami. Nedávno jsem ale kupoval nové žárovky do hlavních světel a říkám si proč nezačít používat denní svícení, jenže prostě mám tam dvouvláknovou a svítí jen jedno menší vlákno. Jak změním konfiguraci? Případně mám žárovky vyměnit? Mám r.v. 2010. Děkuji za odpovědi.
  4. Prosim o radu, žárovka denního svícení je dvouvlaknova, svítí však jen jedno vlákno, mám nastaveno polohu auto a denní svícení aktivováno. Při setmění se mi automaticky zapnout xenony. Ovšem žárovka denního svícení svítí řekl bych slabě. Protijedoucí řidiči blikající, jednou mě zastavil i policajt že nemám zaplé světla. Jak to tedy vlastne je, nemají svitit obě vlákna ?
  5. dobrey

    WIP Com 3D

    A už i mapy, více...SZ
  6. dobrey

    WIP Com 3D

    Tak se mi to povedlo najít, nejnovější firmware je N42c a na netu lze najít, instalace přes SD kartu.
  7. Zdravím, nikde se mi nepodařilo najít odkazy na nový firmware do Wip Com 3D (eventuelně i mapy). Je tu někdo kdo by se podělil?
×
×
  • Vytvořit...