Dano406 Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Ve Světě motorů nebo někde jsem se dočetl,teď nevím jestli to bylo Subaru,Toyota nebo kerý verk. Psali,že to za jízdu samo zabrzdí 3x a šmitec.Pak se to deaktivuje,prej to nemá suplovat řidiče. Tak sem se od srdce zasmál. Citovat
Edison Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Jak říkám.. Je to fajn, dokud to funguje. A podotýkám, že je to další zdroj možných problémů. Bohužel, když se ten problém objeví, řidič na to v podstatě nikdy není připraven a průšvih je na světě. Navíc s oním "ono to nezabrzdilo". Mi to připomělo scénu z filmu Policejní akademie, jak Mahonny učí Hightowera řídit auto: Pozor, auto... tys to auto neviděl? A proč jsi nezabrzdil... Tos neřekl... Citovat
venomcz Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 každopádně na dálnici kolega trefil kus dřeva , který vypadl z protijedoucího auta a trefil ho přímo do nárazníku kde je ten senzor a ten ihned vyhlásil chybu a tempomat se stal nefunkčním . V autorizovaném servisu se to vyměnilo a nebylo to zrovna levné avšak šlo to na pojistku. Kecal bych ale zdá se mi že za ten senzor chtěli okolo 15ti tisíc. Citovat
MrChodny Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Audi e-tron quattro alias Q6 je připraveno na jízdu bez řidiče Citovat
Driver Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Doufam, ze to bude beze mne V tom případě jeď do P......elhřimova a prohlédni si krematorium ať víš do čeho jdeš... Např. v USA v Nevadě už mají schválený provoz aut bez řidiče. Na tu dobu se moc netěším až nebudu mít možnost sám řídit, ale na druhou stranu lidský faktor je největší problém v čemkoliv, nejedná se jen o řízení auta. Takže tohle bude určitě velké plus co se týká prevence nehodovosti na silnici. Upraveno 16. září 2015 uživatelem Driver Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Teda, aby to tu za chvíli nevypadalo jak v terminatorovi. Samej robot, vždyť přeci lidskej faktor je problém celý zeměkoule, tak na co ho na ty planetě trpet,že. :-P Citovat
Edison Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Osobně bych auto bez řidiče nezaměňoval s autem, který řidiče nenechá samostatně se rozhodovat - jinak řečeno, auto, který z řidiče dělá nesvéprávnýho idiota. To jsou, podle mě, dvě zcela rozdílné věci. Upraveno 16. září 2015 uživatelem Edison Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.