Francouz_407 Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 Mám starší notebook Dell D505 a při vypínání systému Windows mi vždy napíše tabulku - Ukončit program - Sample. Tento program neodpovídá. Takže musím dát ukončit, pak ještě jednou a poté se PC vypne. Dá se to nějak odstranit? Nevím k čemu tento program je.A pak ještě jeden dotaz. Mám k tomuto PC jiný napájecí zdroj od HP (19V, 4,74A) a notebook se nedobíjí, což mi nevadí, PC jde normálně zapnout a funguje ale co mi vadí je, když zapnu PC tak to 2x pípne a hlásí pravděpodobně že není originální zdroj a musí se zmáčknoutF1 to continueF2 setup utilitytakže musím zmáčknout F1 a můžu pokračovat. Jde tuto hlášku v setupu nějak ignorovat?NB mám pro babičku na videa, takže potřebuji co nejméně kroků aby nic nemusela mačkat. Díky za radu. Citovat
MJSytic Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 1 - odinstalovat program "Sample" 2 - použít originální zdroj Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 http://www.zive.cz/poradna/problem-s-vypnutim-notebooku---blokuje-to-nejaky-proces/sc-20-cq-415302/default.aspx?consultanswers=1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.