Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Ahoj budu prvně měnit sám olej a olejový filtr tak jsem se chtěl zeptat jestli mi dáte nějaký typ na olej a filtr značku. Někdo mi i říkal že když má matici ten filtr tak se dá utáhnout normálně ručně. A ještě jsem se chtěl zeptat, už se objevilo že se mi strácí olej.. Nejspíš těsnění na dříc. ventilů pomůže když tam naleju přípravek na utěsnění celkově motoru?? Peugeot 306 1,6 benzín 66kw break rok v. 97 snad Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 nic tam nelij - koukni od kud tece - muze to byt i tesneni pod vanoupokud ma filtr matici jako ze asi nebude tak rukou to utahnes ale je vhodne utahovat klicem na "cit" olej 10W40 by mohla stacit Citovat
Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Problém je v tom že když nastartuju auto tak zakouří modře a je dost cítit olej takže to jde z motoru do "vyýfuku". A bohužel nemám na to abych nechal sundat hlavu kvůli výměně gufer na ventilech ani čas na to abych to dělal tak jak je tady na forů velmi pěkně znázorněno, tak jsem myslel že by mohl stačit ten přípravek. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 pripravek by mozna pomohlale na jak douho ??modre muze hulit i kvuli kruhum - to je na GO motoruma cenu do toho vrazet prachy ktere evidentne nemas ?s*r na to a proste jen dolivej olej tak 20-30 tisic to jeste odkrouzi a pak jen trinecke zelezarny Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 jojo, když není na opravu, tak dolívej olej, přípravek stejně nepomůže Citovat
marko306 Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 (upraveno) A koľko toho oleja zožere? Upraveno 6. září 2015 uživatelem marko306 Citovat
P607Olda Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Gufera se budou dost rapidně zhoršovat. Guma je ztvrdlá a drobí se. Rozmysli, zda si auto ještě aspoň dva roky necháš, případně jak je na to zadní náprava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.